Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα κλείνει στη φυλακή τ…

 

Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα κλείνει στη φυλακή τ…

 

Νέες εξελίξεις θα μας καθηλώσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», καθώς η Όλγα θα κλείσει στη φυλακή τη Δωροθέα.Παράδεισος των Κυριών: Η Όλγα κλείνει στη φυλακή τ…

Ένταλμα σύλληψης για τη Δωροθεά

Ο Αποστόλης πηγαίνει στον Χρήστο για να τον εκβιάσει, αλλά εκεί βρίσκεται και η Βικτώρια. Έτσι εκείνη και ο Χρήστος προσπαθούν να τον πείσουν να συμμαχήσουν και του προτείνουν να καταθέσει ότι ο Δούβλης ευθύνεται για όλες τις παρανομίες.

Καθώς εκείνος έχει πεθάνει η αστυνομία δεν θα μπορεί να ανακαλύψει αν κάτι τέτοιο ισχύει και έτσι θα σταματήσουν να κυνηγάνε Αποστόλη, οπότε και ο Αποστόλης δεν θα αναγκαστεί να τους προσδώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα στηρίζει τον Μάνο μέχρι τέλους

Ο Αποστόλης, πηγαίνει και παραδίνεται μόνος του στην αστυνομία και καταθέτει σύμφωνα με όσα του είπαν η Βικτώρια και ο Χρήστος. Τελικά όμως συλλαμβάνεται και κρατείται.

Όταν ο Πάρης πάει να τον δει εκείνος του λέει την αλήθεια για όλα όσα έχουν συμβεί. Δηλαδή ότι η Βικτώρια και ο Χρήστος του είπαν να πει ψέματα στην Αστυνομία, λέει για την περιουσία της Όλγας, για τον Ρένο που έβαλε φωτιά στον Παράδεισο, για τις πράξεις της Βικτώριας αλλά και για τις συναντήσεις που είχε με την Δωροθέα.

Ο Πάρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του με όσα ακούει από τον Αποστόλη και αμέσως πηγαίνει στο σπίτι και ενημερώνει τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντώνης ικετεύει τη Μαρίνα να μη φύγει από την Κρήτη

Η Όλγα όπως θα δούμε στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», μένει έκπληκτη με όλα όσα ακούει, ενώ συγκλονίζεται και με την Δωροθέα που τόσο καιρό της έλεγε ψέματα.

Έτσι αποφασίζει να καταθέσει εκείνη και ο Πάρης και μετά ο Γιαμμαλής ζητά πηγαίνει στον Αποστόλη και του ζητά να του πει την αλήθεια.

Όταν εκείνος του λέει όσα έχουν γίνει, βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη Δωροθέα με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία. Έτσι συλλαμβάνεται και οδηγείται τελικά στη φυλακή…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *