Το Προξενιό της Ιουλίας: Εφιαλτικές ώρες για την Ιουλία

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Εφιαλτικές ώρες για την Ιουλία

Το Προξενιό της Ιουλίας: Εφιαλτικές ώρες για την Ιουλία

 

Συνταρακτική αναμένεται η συνέχεια της σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, καθώς η Ιουλία θα περάσει εφιαλτικές ώρες εξαιτίας του Γιωργίκη, ο οποίος αποφασίζει να την κλείσει σε ψυχιατρικό άσυλο.

Όπως θα δούμε, ο Προβιός αρχίζει να την κακοποιεί σωματικά και εκείνη σταδιακά χάνει την όρεξη της για ζωή και γίνεται ζωντανή νεκρή. Χάνει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν είναι πλέον σε θέση ούτε να φροντίσει το παιδί της.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά μαθαίνει την αλήθεια για τον Στέφανο – Ιάσωνας και Άρης δραπετεύουν από τον απαγωγέα

 

Τότε λοιπόν ο Γιωργίκης αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα κι έτσι την κλείνει στο ψυχιατρείο.

Μέρες αργότερα, η Ιουλία μεταφέρεται σε άσυλο όπου θεραπεύουν περιπτώσεις σα τη δική της. Ο Χρήστος στεναχωριέται με αυτή την εξέλιξη, ωστόσο αισιοδοξεί ότι με αυτόν τον τρόπο η κοπέλα θα μπορέσει να γιατρευτεί.

Η Ιουλία όσο βρίσκεται κλεισμένη στο ψυχιατρείο βιώνει εφιαλτικές ώρες και ο χρόνος περνάει βασανιστική για εκείνη, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

Ο Γιωργίκης αναλαμβάνει τη φροντίδα του μωρού τους και το μεγαλώνει με τον τρόπο που επιθυμεί ενώ την ίδια στιγμή η Στάσα νιώθει πικραμένη με τις εξελίξεις, όμως αδυνατεί να σώσει την κόρη της από το άσυλο και το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να την επισκέπτεται συχνά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *