Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης βάζει την φωτιά στο σπίτι των Στεφαναίων

 

Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης βάζει την φωτιά στο σπίτι των Στεφαναίων

Λίγες στροφές πριν το τέλος του β’ κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η οικογένεια των Στεφαναίων θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη.Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης βάζει την φωτιά στο σπίτι των Στεφαναίων

Σε προηγούμενο άρθρο μας, αναφερθήκαμε στη φωτιά που θα ξεσπάσει στο σπίτι των Στεφαναίων. Η Βασιλική, το μωρό και η Χάιδω θα κινδυνέψουν σοβαρά αλλά στο τέλος θα σωθούν. Το σπίτι βέβαια θα γίνει στάχτη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Μια είδηση πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό

Όλα δείχνουν, όπως θα δούμε στη συνέχεια, ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του youfly.com πίσω από τον εμπρησμό – καθώς θα αποδειχθεί ότι πρόκειται περί εμπρησμού – φέρεται να κρύβεται ο νεαρός επιστάτης στους ελαιώνες των Βρεττάκων, ο Μιλτιάδης.

Βέβαια μην περιμένετε να δείτε πολλά γύρω από το θέμα αυτό μέχρι το τέλος του β’ αυτού κύκλου. Το κουβάρι της ιστορίας αυτής θα ξετυλιχθεί σιγά – σιγά στο τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» όπου και θα φανεί ποιος είναι ο εμπρηστής και παράλληλα θα μάθουμε και τους λόγους που προέβη σε αυτήν πράξη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Φίλιππος πεθαίνει μπροστά στα μάτια της Δήμητρας

Οι λόγοι – κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες είναι εκδικητικοί. Αυτή είναι η δυσάρεστη έκπληξη που θα βρει την οικογένεια Στεφαναίων στην Γη της Ελιάς.Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης βάζει την φωτιά στο σπίτι των Στεφαναίων

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *