Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να καταδώσει τον Μαθιό

 

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να καταδώσει τον Μαθιό

Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να καταδώσει τον Μαθιό

 

Η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός ευθύνεται για τη δολοφονία του Στεφανή και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», απειλεί να τον καταδώσει.

Ο μεγαλύτερος φόβος του γίνεται πραγματικότητα

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης του Μαθιού που του έχει στοιχειώσει όλη του τη ζωή και είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι το ένοχο μυστικό του για τη δολοφονία του Στεφανή και ο φόβος του μην αποκαλυφθεί και εκείνος καταλήξει στη φυλακή.

Πλέον πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι εκείνος πυροβόλησε τον ξάδερφό του και έγινε η αιτία για μια νέα βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες και τον θάνατο πολλών ακόμα αθώων ανθρώπων. Κάποιοι τον υποψιάζονται και άλλοι είναι σίγουροι, αλλά δεν θέλουν να χυθεί και άλλο αίμα και έτσι κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης αρπάζει την Αθηνά και την φυλάει

Η Μαρίνα σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, μαθαίνει την αλήθεια όταν ο Μαθιός όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός», κάνει μια κουβέντα με τη γιαγιά Ειρήνη.

Σοκαρισμένη η Μαρίνα ανακαλύπτει έτσι το καλά κρυμμένο μυστικό του και η σχέση της με τη γιαγιά Ειρήνη έρχεται σε σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή. Εξοργισμένη συνειδητοποιεί ότι ο γιος της πέθανε εξαιτίας του Μαθιού και θυμώνει με τη γιαγιά Ειρήνη αλλά και με την Αργυρώ καθώς εκείνες γνώριζαν την αλήθεια και κάλυπταν ένα δολοφόνο.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 30/1 – 3/2

Η Μαρίνα πνίγεται από την αδικία για τον Πετρή, ο οποίος πέρασε δύσκολες μέρες αφού όλοι τον θεωρούσαν δολοφόνο.

Μην αντέχοντας ο δολοφόνος του Στεφανή να κυκλοφορεί ελεύθερος, θέλει την παραδειγματική του τιμωρία. Έτσι μετά από ένα άγριο ξέσπασμα εκείνη είναι έτοιμη να τον καταδώσει.

Εντωμεταξύ ο Μαθιός μαθαίνει τις εξελίξεις και φοβάται για το μέλλον του. Ενώ την ίδια ώρα ο Χρήστος συνεχίζει τις έρευνες για το παρελθόν του και ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδες ότι οι έρευνες για υποθέσεις του παρελθόντος ανοίγουν και πάλι. Αυτό βέβαια τους κάνει να πιστεύουν ότι πλησιάζει το τέλος του Μαθιού….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *