Η Γη της Ελιάς: Του ορμά και τον αφήνει κάτω αιμόφυρτο

 

Η Γη της Ελιάς: Του ορμά και τον αφήνει κάτω αιμόφυρτο

Η Γη της Ελιάς: Του ορμά και τον αφήνει κάτω αιμόφυρτο

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην Γη της Ελιάς μιας και ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν μία βόλτα και καθώς προχωράνε στον δρόμο ένας περαστικός την πέφτει στην Μαρίνα και ο Μάνος γίνεται έξαλλος.

«Την γυναίκα μου ρε; Θα σε τσακίσω» του φωνάζει και του επιτίθεται με μανία. Αρχίζει να τον χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές ενώ η Μαρίνα παθαίνει σοκ.Η Γη της Ελιάς: Του ορμά και τον αφήνει κάτω αιμόφυρτο

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι διεκδικεί όσα στερήθηκε ο πατέρας του

«Τι κάνεις; Έχεις τρελαθεί; Σταμάτα, θα τον σκοτώσεις» του φωνάζει συνέχεια αλλά ο Μάνος δεν ακούει τίποτα, μέχρι που ο άνθρωπος πέφτει κάτω αιμόφυρτος. Αμέσως ειδοποιείται η αστυνομία και ο Μάνος συλλαμβάνεται. «Συλλαμβάνεσαι για ξυλοδαρμό και επικίνδυνες σωματικές βλάβες» του ανακοινώνουν και περνάει αυτόφωρο.

Αρχικά μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα για να διενεργηθεί η απαιτούμενη αστυνομική προανάκριση και έπειτα παραπέμπεται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την κατηγορία τραυματισμού και πρόκληση σωματικών βλαβών εκ δόλου για να αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης τρελαίνεται

Παράλληλα, η Αμαλία λέει στον Ισίδωρο: «Λυπάμαι αλλά ο Μάνος ήταν σίγουρο ότι θα κατέληγε εκεί» και λίγο αργότερα η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Αμαλία δε χτύπησε το χέρι της στο δημαρχείο και απαιτεί από το Μάνο να πει την αλήθεια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *