Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 50, 51, 52, 53

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 52, 53. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς 50, 51, 52, 53

 

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 50, 51, 52, 53

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 50 στις 15/4/2024
Επεισόδιο 50
Δευτέρα

 

Με το σοκαριστικό βίντεο της Δάφνης αιχμάλωτης, τα χρονικά περιθώρια για να την βρει ο Δημήτρης στενεύουν. Ένα απειλητικό τηλεφώνημα από τους απαγωγείς, φέρνει τον Δημήτρη ξανά μπροστά σε ένα ηθικό δίλημμα.

Τι απόφαση θα πάρει ο εισαγγελέας Μαρκέτος; Τώρα θα καταλάβει πολλά σε σχέση με την Άννα και ίσως ήρθε η ώρα για να της ζητήσει «συγγνώμη»…

Ενώ η έρευνα για την εύρεση της Δάφνης είναι σε εξέλιξη, οι ανακρίσεις των υπόπτων για την δολοφονία της Μαριάννας συνεχίζονται, με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να φέρνουν τα πάνω – κάτω.

Η κλεψύδρα φαίνεται να αδειάζει, όταν η Αστυνομία θα προχωρήσει στη σύλληψη δύο προσώπων. Όλα αυτά, κάτω από τις ραδιούργες κινήσεις Αλέκου και Ιάσονα και με τον Σπύρο ακόμη να χαροπαλεύει.

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 51 στις 16/4/2024
Επεισόδιο 51
Τρίτη

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ η κηδεία του Κίμωνα – Τα μοιρολόγια και ο καυγάς

Μετά την αυτοκτονία του Ιβάν, πρέπει να ακολουθήσουν νέα στοιχεία με βάση την ομολογία της Νικολίνας. Ο Δημήτρης, απελπισμένος πια, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την Δάφνη, όσο ο Σπύρος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Ο Σταύρος με τον Γιώργο οργανώνουν ένα σχέδιο που βρίσκει την Αγγελική αντίθετη και δημιουργεί εντάσεις μεταξύ τους. Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών και η Άννα με τον Ανδρέα προσπαθούν να του σταθούν με κάθε τρόπο.

Το σχέδιο του Σταύρου αποδεικνύεται περισσότερο επικίνδυνο από όσο νόμιζαν και θα βρουν και τον Χατζή απέναντι τους. Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου προσώπου, θα δώσει άλλη τροπή στα γεγονότα…

 

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 52 στις 22/4/2024
Επεισόδιο 52
Δευτέρα

Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, βρίσκεται στην αναζήτηση της Δάφνης.

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή της μικρής, φέρνουν τον Δημήτρη πιο κοντά στην εύρεση της αδερφής του. Η κατάσταση του Σπύρου δυσχεραίνει, όταν τα δυσάρεστα νέα της απαγωγής έρχονται στα αυτιά του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης κοντεύει να χάσει τα λογικά του

Ο Σταύρος, βιώνοντας την απόλυτη θλίψη, αλλά και τύψεις για τον χαμό του στενού του συνεργάτη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει Δικαιοσύνη. Όσο ο χρόνος περνάει, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η Δάφνη κινδυνεύει. Θα την βρουν πριν να είναι αργά;

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 53 στις 23/4/2024
Επεισόδιο 53
Τρίτη

Ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και η συμπεριφορά του ανησυχεί την Αγγελική και τον Δημήτρη.

Ο Σταύρος, όμως, είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Γιώργου και θα ζητήσει μέχρι και την βοήθεια του Γεράσιμου.

Το ίδιο και η Αλεξάνδρα, η οποία βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο για να πάρει εκδίκηση. Η Δάφνη και ο Σπύρος γυρίζουν στο σπίτι, η οικογένεια είναι και πάλι μαζί, όμως η Άννα νιώθει εκτός.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να την πλησιάσει για τελευταία φορά πριν την οριστική υπογραφή του διαζυγίου τους. Τι θα γίνει όταν θα βρεθούν και οι δύο μπροστά στο δίλημμα για την οριστική λύση του γάμου τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *