Εβδομάδα επιστροφών στην Τηλεόραση – Πότε επανέρχεται κάθε σειρά

Εβδομάδα επιστροφών στην Τηλεόραση – Πότε επανέρχεται κάθε σειρά

Περίοδος μικρού διαλείμματος για σχεδόν όλες τις σειρές της ελληνικές τηλεόρασης οι οποίες όμως επιστρέφουν δριμύτερες από την επόμενη εβδομάδα.Εβδομάδα επιστροφών στην Τηλεόραση – Πότε επανέρχεται κάθε σειρά

Με το Survivor All Star να δεσπόζει, πλέον, στην prime time ζώνη η επανέναρξη των σειρών αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πως θα διαμορφωθεί άραγε το νέο σκηνικό και πότε επιστρέφουν όλες οι ελληνικές σειρές;

 

MEGA

Πρώτη απ’ όλες θα ανοίξει το χορό ‘Η Γη της Ελιάς’, με τα νέα επεισόδια της σειράς να ξεκινούν από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00. Εκεί όπου μια στυγερή δολοφονία θα συγκλονίσει ακόμα και τους πιο… σκληρούς! Μια μέρα αργότερα, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22.50, επιστρέφει και η δεύτερη σειρά της βραδινής ζώνης του MEGA, ‘Μαύρο Ρόδο’.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον προδίδει η καρδιά του

 

ANT1

Οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 μπορεί να περίμεναν λίγο παραπάνω, λόγω Μουντιάλ, όμως οι ‘Παγιδευμένοι’ αναμένεται να τους αποζημιώσουν για την αναμονή. Η δημοφιλής σειράς επιστρέφει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22.00 ενώ λίγη ώρα νωρίτερα, στις 21:00, θα δούμε καινούργιο επεισόδιο και στην σειρά ‘Ποιος Παπαδόπουλος’!

ALPHA

Τριπλή επιστροφή έχουμε όμως και στον ALPHA. Την αρχή θα κάνει «Ο Παράδεισος των Κυριών» όπου από την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου επανέρχεται τα απογεύματα, στην συνηθισμένη ώρα του (20:00)! Λίγο αργότερα όμως καταφθάνει και το… βαρύ πυροβολικό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Επικίνδυνη και η κόρη του Δημοσθένη

Την ίδια ημέρα στις 21:00 θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια του Σασμού, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Τέλος λίγη υπομονή παραπάνω θα κληθούν να κάνουν οι τηλεθεατές της σειράς ‘Αυτή η Νύχτα Μένει’, η οποία αλλάζει ημέρες προβολής και μεταφέρεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, με την επανεκκίνηση των νέων επεισοδίων να γίνεται την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 22:40.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *