Famagusta: Αντικρίζει τον γιο της, ενώ τον θεωρεί νεκρό

 

Famagusta: Αντικρίζει τον γιο της, ενώ τον θεωρεί νεκρό

Famagusta: Αντικρίζει τον γιο της, ενώ τον θεωρεί νεκρό

 

Μία συγκλονιστική στιγμή θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της Famagusta με την Χριστίνα να ανοίγει την ψυχή της στον Μάικλ, χωρίς να ξέρει ότι είναι γιος της.

Η Μαίρη είναι έξαλλη με την αδελφή της Σοφία και της λέει να μιλήσει στον Μάικλ, λέγοντάς τους, την πραγματική αλήθεια: «Δεν μπορώ να σε καταλάβω. Ο Μάικλ έχει οικογένεια.

Αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια θρηνούν ένα παιδί που ζει. Πώς μπορείς και το κάνεις αυτό; Δεν σκέφτεσαι ποια θα είναι η θέση σου μόλις αποκαλυφθούν όλα; Γιατί η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή».

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Ωστόσο, η Σοφία κρατάει σκληρή στάση: «Τίποτα δεν πρόκειται να αποκαλυφθεί, εκτός κι αν μιλήσεις εσύ. Θα το κάνεις;», τη ρωτάει. Την ίδια στιγμή η Χριστίνα έχει τελικά πειστεί να δώσει τη μαρτυρία της για την τουρκική εισβολή, συνδράμοντας στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ.

Οι μέρες πλησιάζουν και η Χριστίνα θα κάτσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιο της που νομίζει νεκρό και θα του εξιστορήσει τα πάντα, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool.gr και το Tv24.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η αδερφή του Δημήτρη ζητά εκδίκηση για τον θάνατό του

Μπροστά στα μάτια της θα περάσουν όλες εκείνες οι εικόνες που χαράχτηκαν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά της.

Θα πει στον ίδιο της τον γιο πως τον έχασε, πως όταν άνοιξε τα μάτια της δεν υπήρχε στην αγκαλιά της. Θα μιλήσει για όλη της την αγωνία, για την άρνησή της ότι το παιδί της είναι νεκρό και για την ελπίδα της ότι κάποια στιγμή θα τον βρει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *