Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη στριμώχνει τον παπά Μιχάλη

Η Καλλιόπη και ο παπά Μιχάλης θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στη σειρά Σασμός. Στα επόμενα επεισόδια, η Βασιλική θα προτείνει να γίνει ένα τεστ DNA, για να εξακριβωθεί εάν ο Μαθιός και ο Νικηφόρος είναι πατέρας και γιος.  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη στριμώχνει τον παπά Μιχάλη

Τα πρώτα κουτσομπολιά στο χωριό έχουν πάρει φωτιά, με την αμφιβολία να φουντώνει. Ο Νικηφόρος είναι σε άσχημη θέση, καθώς αισθάνεται πως τόσο καιρό ζούσε σε ένα τεράστιο ψέμα.

Η Καλλιόπη και ο παπά Μιχάλης γνωρίζουν την αλήθεια και στέκονται πλάι στην οικογένεια σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, η Καλλιόπη επιμένει να μάθει εάν ο Νικηφόρος είναι εγγονός της και κάνει τα πάντα για να φτάσει στην αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ένα τροχαίο χωρίζει Βασιλική και Μαθιό

Το τεστ DNA βρίσκεται στα χέρια της Βασιλικής, του Νικηφόρου και του Μαθιού. Κανένας από τους τρεις δεν βρίσκει το κουράγιο να ανοίξει τον φάκελο. Ο παπά Μιχάλης φαίνεται πως γνωρίζει τι γράφει μέσα, όμως δε μιλά.

Έτσι, προκειμένου να μάθει η Καλλιόπη τί συμβαίνει, στριμώχνει τον παπά του χωριού, ζητώντας του να της αποκαλύψει όλα όσα ξέρει! Εκείνος αρνείται να υπακούσει σε όσα του ζητάει, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ένας έντονος διάλογος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης καταστρέφει τον Δημοσθένη, πριν πεθάνει

Ως που είναι διατεθειμένη να φτάσει η Καλλιόπη, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της; Η ψυχολογία όλων είναι άσχημη και η κατάσταση βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου… Θα αντέξουν την αλήθεια ή θα επιλέξουν να μη τη μάθουν ποτέ, καίγοντας τον φάκελο;  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη στριμώχνει τον παπά Μιχάλη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *