Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Αριάδνη και Χρήστος ξανά μαζί

 

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Αριάδνη και Χρήστος ξανά μαζί

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Αριάδνη και Χρήστος ξανά μαζί

 

Σοκαριστικές εξελίξεις επιφυλάσσει η συνέχεια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και η Αριάδνη και ο Χρήστος συναντιούνται ξανά και ανάβει και πάλι η σπίθα μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η κόρη του Στάθη τον τελευταίο καιρό προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μείνει μακριά από τον Χρήστο, όμως δεν σταματά στιγμή να τον σκέφτεται και να της λείπει. Έτσι, αποφασίζει να επιστρέψει στην ταβέρνα και να ξανά πιάσει εκεί δουλειά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Θεοδώρα ομολογεί: «Άδικα πήγε ο Πέτρος, από δικό μου λάθος»

Ωστόσο, αυτό αποτελεί αφορμή για να ξανά ανάψει η σπίθα μεταξύ εκείνης και του άντρα της Αφροδίτης, μιας και δεν είχε σβήσει ποτέ από κανενός την πλευρά.

Όμως, ο Στάθης μαθαίνει πως η Αριάδνη άρχισε να δουλεύει ξανά μαζί του και προσπαθεί να την πείσει να φύγει από την ταβέρνα. Εκείνη βέβαια αρνείται. Έτσι, της δίνει τελεσίγραφο πως αν επανασυνδεθεί με τον Χρήστο, θα δει για πρώτη φορά το πιο σκληρό του πρόσωπο και δεν θα της αρέσει καθόλου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Χρυσούλα έξαλλη: «Να δεις τι χουνέρι θα σου φτιάξω»

Παρόλα αυτά, η Αριάδνη δεν αντέχει άλλο μακριά από τον Χρήστο και του ζητά να συνεχίσουν και πάλι την κρυφή τους σχέση, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *