Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης κυκλοφορεί με την Σοφία στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης κυκλοφορεί με την Σοφία στη ΜάνηΟ Αποστόλης ξεπερνάει κάθε όριο στην γη της ελιάς, κοροϊδεύοντας τη νεαρή Σοφία μπροστά σε όλους. Απεγνωσμένος για λίγη προσοχή από την Ευτυχία, εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον της νεαρής εργάτριας, θέλοντας να κάνει την Ευτυχία να ζηλέψει.

Η Σοφία δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από το ερωτικό του κάλεσμα. Αγνοεί την ιστορία που κρύβεται πίσω από το ερωτευμένο ζευγάρι και αποφασίζει να παραδοθεί στον νέο έρωτα που της χτύπησε την πόρτα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει το μεγάλο χτύπημα

Ο Αποστόλης ζητάει από την Σοφία να βγουν για φαγητό στη Μάνη, με αποτέλεσμα να τους κοιτούν πολλοί, στην γη της ελιάς. Άλλωστε, αυτό ήθελε και ο ίδιος να πετύχει. Με το να κυκλοφορεί μαζί της, διαρρέουν τα νέα και φτάνουν άμεσα στην πρώην του.

Μόνο που η Ευτυχία δε θα ζηλέψει αυτή τη φορά. Μόλις μάθει πως ο πρώην της βρήκε άλλη σύντροφο και κυκλοφορεί δημόσια μαζί της, θα εξοργιστεί. Πώς είναι δυνατόν από τη μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει γνώμη; Μετά την πρόταση γάμου, βρήκε αμέσως νέα σύντροφο;

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Στο τελευταίο επεισόδιο, Θεοφανώ και Κυπριανή θα…

Όλες αυτές οι σκέψεις διχάζουν την Ευτυχία. Φαίνεται πως ο Αποστόλης δεν πέτυχε τον σκοπό του. Η νεαρή ηρωίδα δεν είναι διατεθειμένη να γυρίσει σύντομα στην αγκαλιά του. Δύο γυναίκες αναμένεται να πληγωθούν εξαιτίας του. Ποια στάση θα κρατήσει στο τέλος;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *