Survivor: Μεγάλη ανατροπή χθες 9/4 με δυο υποψήφιες

Νέα ανατροπή και θέματα στρατηγικής προέκυψαν χθες 9/4 στο Survivor με τους κόκκινους και τους μπλε να μπαίνουν στο run, επιλέγοντας αποχή και πέναλτι. Ποιοι έμειναν εκτός, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη γιατρού και ποιοι βγήκαν στον…τάκο αναγκαστικά;

Ραντεβού στον τρίτο αγώνα ασυλίας έδωσαν χθες 9/4 κόκκινοι και μπλε, διεκδικώντας την ανατροπή στην ψηφοφορία, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι προχθές δεδομένα οι υποψήφιοι ήταν δύο η Άιρα και ο Τουρκογεώργος.

Χθες όμως έπρεπε με την ψηφοφορία να ξεκαθαριστεί εάν τελικά η μονομαχία της Πέμπτης θα έχει άρωμα γυναίκας ή οι άνδρες θα μπουν κι αυτοί στη δοκιμασία αποχώρησης. Οι κόκκινοι έχοντας μελετήσει καλά τα δεδομένα και αφουγκραζόμενοι όπως είπαν τα προβλήματα από τραυματισμούς των συμπαικτών τους, της Κατερίνας και του Γιώργου συγκεκριμένα, αποφάσισαν να εξαιρεθούν οι συγκεκριμένοι από τα ματσαρίσματα. Αυτό σχολιάστηκε και από τους μπλε, οι οποίοι επίσης έθεσαν εκτός Σταυρούλα και Φάνη.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 11/3: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Το τέλος του αγώνα έδειξε τελικά θετικό πρόσημο στους μπλε, που με 12-8 πήραν την ασυλία, αφήνοντας αιχμές στους κόκκινους ότι δεν έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα “κατήγγειλε” ανοιχτά ότι ο αγώνας ήταν στημένος κι’ αυτό γιατί οι κόκκινοι ήθελαν να χάσουν. “Με ενόχλησε να μας θεωρείτε ηλίθιους, όχι η κίνηση που κάνατε” είπε φανερά ενοχλημένη η παίκτρια των μπλε.

Ποιοι οι δύο υποψήφιες χθες 9/4 στο Survivor

Ανατροπή χθες 9/4 στο συμβούλιο του νησιού με τους ηττημένους κόκκινους να επιλέγουν γυναίκα τελικά και συγκεκριμένα τη Δώρα Νικολή, εκτοπίζοντας το Θοδωρή Τουρκογεώργο. “Κι εγώ τον εαυτό μου θα ψήφιζα”, σχολίασε η Δώρα αποδεχόμενη τη συνολική στρατηγική των κόκκινων.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 15-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η Δώρα είναι η δεύτερη υποψήφια

Το…μπαλάκι στη συνέχεια πήραν οι κόκκινοι που φανερά εκνευρισμένοι από την επιλογή των αντιπάλων έστειλαν στον τάκο για 6η φορά τη Χρύσα, που είναι η τρίτη υποψήφια της εβδομάδος. “Ναι, είναι η έκτη μου φορά. Είμαι ξενερωμένη και έχω κουραστεί. Δεν μπορώ άλλο. Κουράστηκα από τις μονομαχίες. Από το αποτέλεσμα, εντάξει, είμαστε τρία κορίτσια και ποια να ψηφίσουν; Απλά νιώθω ότι όλη την ώρα προσπαθώ και πάντα είμαι στη μονομαχία. Οπότε γιατί προσπαθώ; Δεν είναι με την ομάδα μου, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και είναι λογικό” ανέφερε η Χρύσα στο Survivor.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *