Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική φτιάχνει ξανά τη ζωή της με στήριγμα τους…

Ο Φίλιππος αυτήν την εβδομάδα στην Γη της Ελιάς εντοπίζεται νεκρός, όμως στα επόμενα επεισόδια η Μετά τον θάνατο του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς, η Βασιλική φτιάχνει την ζωή της ξανά έχοντας στο πλευρό της τον Μιλτιάδη και την Χάιδω.

Ο πρώτος όπως θα δούμε χάνει τη ζωή του από τα χέρια του Παναγιώτη Βαφέα, ο οποίος ζητάει εκδίκηση για την αθώωση της Χάιδως στο δικαστήριο. Ο Φίλιππος είναι το κατάλληλο θύμα για να την εκδικηθεί και πετυχαίνει τον σκοπό του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό αν δεν χυθεί αίμα Βρουλάκηδων

Η Βασιλική βλέπει τον σύζυγό της να χάνει τη ζωή του και πέφτει σε κατάθλιψη. Ωστόσο, μέρα με την μέρα δίνει αγώνα για να σταθεί στα πόδια της και σε αυτή την προσπάθειά της έχει δίπλα της τον Μιλτιάδη, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ το ενδιαφέρον του για τη Βασιλική.

Σιγά-σιγά οι δύο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά και θα γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα στη νέα αρχή της ζωής της με τον Μιλτιάδη, η Βασιλική θα έχει και έναν αναπάντεχο σύμμαχο και αυτή θα είναι η Χάιδω, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 35-36: Η Αλεξάνδρα το σκάει με το μωρό!

Η μητέρα του Φίλιππου την προτρέπει να είναι με τον Μιλτιάδη και να κοιτάξει πλέον μπροστά στη ζωή της. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί που δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή τη σχέση, όταν μάλιστα ο θάνατος του Φίλιππου είναι τόσο πρόσφατος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *