Σασμός: «Θα δει τι θα πάθει…»

 

Σασμός: «Θα δει τι θα πάθει…»

Σασμός: «Θα δει τι θα πάθει…»

 

Με καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», καθώς η Σάντρα είναι αποφασισμένη για όλα αφού φαίνεται να έχει εμμονή με την Αργυρώ και θέλει να κάνει δικό της τον Αστέρη.Σασμός: «Θα δει τι θα πάθει…»

Ο Αστέρης θα γίνει δικός μου

Η Αργυρώ προσπαθεί να καταλάβει τις προθέσεις της Σάντρας για τον αγαπημένο της, όταν ο Μανωλάκης ακούει τις δυο γυναίκες να μιλούν στο τηλέφωνο και παθαίνει σοκ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

Τότε σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, για πρώτη φορά συνειδητοποιεί το άλλο πρόσωπο της της Σάντρας. Πίσω από το αγγελικό της προσωπείο που παρουσιάζει σε όλους, κρύβεται μια γυναίκα αποφασισμένη για όλα, με έντονα ξεσπάσματα και διπολικές κρίσεις.

Εντωμεταξύ ο Μανωλάκης γνωρίζει καλά ότι η Αργυρώ δεν είναι τρελή που στα καλά καθούμενα ζηλεύει τον Αστέρη, αλλά αυτά που λέει βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα. Είναι φανερό πως η Σάντρα στη σειρά «Σασμός», επιθυμεί να κάνει κακό στην Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»

«Θα δει τι θα πάθει. Δεν είναι παντρεμένη μαζί του. Ο Αστέρης θα γίνει δικός μου» την ακούει να λέει και τότε συνειδητοποιεί ότι η νεαρή κοπέλα έχει εμμονή με την Αργυρώ και είναι ικανή να φτάσει στα άκρα.

Εντωμεταξύ η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και στην Σάντρα, αγνοώντας όμως τις προθέσεις της Σάντρας και το κακό που παραμονεύει ανά πάσα στιγμή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *