Ο ρόλος της Κατερίνας Λέχου στη Μάγισσα και η «Σύγκρια»

Νέα ήδη και έθιμα φέρνει μαζί της η νέα σειρά του ΑΝΤ1, η Μάγισσα, η οποία και μόνο από τα δυο trailer που δημοσίευε, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει μετρά αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη.

Το καστ της σειράς, πλαισιώνουν κορυφαία ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής, και ένα από αυτά είναι της Κατερίνας Λέχου, η οποία θα απασχολήσει ιδιαίτερα λόγω του υπέρμετρου ταλέντου της, αλλά και με το ρόλο της, ως κυρία της οικογένειας Λάσκαρη και πρώτη σύζυγος του Μιχάλη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 30-31: Ο Μάρκος γίνεται ο νέος άρχοντας στο Κιάρι!

Ο ρόλος της Κατερίνας Λέχου στη Μάγισσα και η «Σύγκρια»

Η οικογένεια Λάσκαρη, είναι μία από τις πιο ισχυρές οικογένειες της Μάνης, όμως στο σπίτι τους υπάρχει ταραχή εξαιτίας του θεσμού της Σύγκριας.

Η Δαμιανή (Κατερίνα Λέχου) είναι η σύζυγος του Μιχαήλ Λάσκαρη (Γιώργος Γάλλος) και μάνα τριών κοριτσιών και δύο γιων, εκ των οποίων ο δεύτερος είναι βιολογικό της παιδί. Είναι ευγενική και καλοσυνάτη μέχρι να πειράξεις τα παιδιά της και τον άνδρα της. Εκεί είναι ικανή να σε πατασπαράξει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι Σταματάκηδες ψάχνουν μανιωδώς να βρουν ποιος τους κάρφωσε

 

Από την άλλη μεριά υπάρχει και η Αναστασία (Στεφανί Καπετανίδη), που είναι κόρη ψαρά αλλά επιλέχθηκε από τον Μιχαήλ, ως δεύτερη μη νόμιμη σύζυγος προκειμένου να του φέρει αρσενικό απόγονο, αφού η Δαμιανή γεννούσε μόνο κόρες.

Η συνύπαρξή τους θα είναι καταστροφική, και ο Μιχάλης θα βρεθεί στη μέση καθώς τη μία την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα ενώ την άλλη την επέλεξε για ένα σκοπό αλλά την αγάπησε εξίσου. Οι δυο γυναίκες βγάζουν τα μαχαίρια και τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *