Σασμός: Την πληγώνει η αδιαφορία του

 

Σασμός: Την πληγώνει η αδιαφορία του

Σασμός: Την πληγώνει η αδιαφορία του

 

Τα πάνω κάτω έρχονται στην Άνω Ποριά και ειδικότερα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», στον Χρήστο και στη Στέλλα η οποία ένιωσε μετά από πολύ καιρό ότι βρήκε τον άνθρωπό της.

Η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Χρήστο

Ο Τάσος μιλάει στον Αντώνη και του αναφέρει τους ενδοιασμούς του για τη Στέλλα και τη σχέση της με το Χρήστο.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος ο οποίος δέχεται το τελευταίο διάστημα απειλές τόσο για τον ίδιο όσο και για τη Στέλλα, ανησυχεί πολύ και έτσι ζητάει από τον Γιώργο να κανονίσει προστασία για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει ρεζίλι τον Δημοσθένη

Από την άλλη φοβούμενος μήπως της συμβεί κάτι εξαιτίας του, ο Χρήστος όπως θα δούμε απομακρύνεται κάπως από τη Στέλλα και δεν της φανερώνει τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Η Στέλλα όμως όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» λαμβάνει τη στάση του ως αδιαφορία και πληγώνεται, καθώς αγνοεί τον λόγο για τον οποίο ο Γιακωβάκης είναι απόμακρος.

Εντωμεταξύ ο εισαγγελέας κάποια στιγμή που γυρνάει στο σπίτι του έχει ακόμα μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ώρα που μιλάει με τον Αντώνη στο τηλέφωνο και επιστρέφει στο σπίτι, κάποιος τον χτυπάει πισώπλατα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τα εμπόδια του Αγγέλου για να μην φύγουν Μαρίνα και Αργυρώ

Ο Φραγκιαδάκης αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και αμέσως στέλνει ασθενοφόρο, ενώ ο ίδιος μαζί με τον Γιώργο τρέχουν αμέσως στο σημείο.

Και ενώ προσπαθούν να κρύψου τι έγινε από τη Στέλλα, εκείνη το μαθαίνει και ταράζεται…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *