Η Γη της Ελιάς: Γίνεται έξω φρενών με την Αφροδίτη, γιατί…

 

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται έξω φρενών με την Αφροδίτη, γιατί…

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται έξω φρενών με την Αφροδίτη, γιατί…

 

Ο Μάνος όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», γίνεται έξω φρενών με την Αφροδίτη, γιατί εξαιτίας της θα βγει το μυστικό του στην επιφάνεια.

 

Ο Ισίδωρος λέει στον Μάνο να πάει σπίτι και καθώς εκείνος φτάνει εκεί ο πατέρας του εξοργισμένος αρχίζει να τον ρωτά «Μάνο έπαιξες πάλι ξύλο; Και μάλιστα έξω από τα δικαστήρια;». Ο Μάνος τότε καταλαβαίνει ότι η Αμαλία του μετέφερε τα νέα και δεν διστάζει να την αποκαλέσει σπιούνο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τεράστια ανατροπή με την πρεμιέρα – Πότε θα προβληθεί

Ο πατέρας του όμως ανήσυχος συνεχίζει «Γιατί, ψέματα είναι; Δεν σ’ αναγνωρίζω, Μάνο παίρνεις ναρκωτικά;» και μετά του λέει να πάει να κάνει εξέταση ούρων. Για ακόμα μια φορά όμως αρνείται τα πάντα και εκνευρισμένος φεύγει.

Στη συνέχεια ο Μάνος όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» παίρνει τηλέφωνο την Αφροδίτη και αρχίζει να της φωνάζει που ανακατεύεται στη ζωή του. «Αφροδίτη, πάλι χώνεσαι;

Εξακολουθείς να βάζεις λόγια στον πατέρα μου; Δεν χαμπαριάζεις ποτέ εσύ;» της λέει και συνεχίζει «Τον έπιασες και του είπες να κάνω εξέταση ούρων για να δείτε αν παίρνω ναρκωτικά; Σταμάτα ν’ ανακατεύεσαι στη ζωή μου».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ισμήνη, Αλκμήνη και Αντωνία

Αργότερα, όμως ξεσπά και στην Αμαλία λέγοντας της «Πόσο σπιούνος μπορεί να είσαι μου λες;» και εκείνη δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί της το λέει αυτό. «Δεν καταλαβαίνεις;

Και δεν είσαι έτοιμη να με μαγνητοφωνήσεις… Αλλά και να το κάνεις χέστηκα. θα σε τσακίσω Αμαλία. Σημείωσε την ώρα που στο λέω» την προειδοποιεί έξαλλος μαζί της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *