Η Γη της Ελιάς: Το mega spoiler για το τέλος της Βασιλικής

 

Η Γη της Ελιάς: Το mega spoiler για το τέλος της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Το mega spoiler για το τέλος της Βασιλικής

 

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η αγαπημένη Βασιλική από την Γη της Ελιάς, μίλησε στον Τηλεθεατή για το ρόλο της στην σειρά αλλά και για το τι θα γίνει στο φινάλε, μετά τον θάνατο του Φίλιππου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Τηλέραμα παραχώρησε η Ιφιγένεια Τζόλα και μίλησε για την Γη της Ελιάς και το μέλλον της Βασιλικής μετά τον θάνατο του Φίλιππου.

Ο Φίλιππος βρίσκει τραγικό θάνατο. Πώς θα το διαχειριστεί η Βασιλική;

«Δεν νομίζω πως ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου είναι κάτι που αντιμετωπίζεται εύκολα, ούτε σύντομα. Μόνο ο χρόνος μπορεί να βοηθήσει και αυτό ακριβώς είναι που θα χρειαστεί η Βασιλική προκειμένου να καταφέρει ως ένα σημείο να πατήσει ξανά στα πόδια της».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης αντιμέτωπος με τον Βίκο

Σιγά σιγά έρχεται κοντά με τον Μιλτιάδη και όλα δείχνουν πως ένα ειδύλλιο θα προκόψει ανάμεσά τους…

«Έτσι φαίνεται… Ο Μιλτιάδης είναι ένα εξαιρετικό παιδί, που έχει εκτιμήσει και έχει αγαπήσει πραγματικά τη Βασιλική, θέλει να τη στηρίξει σε όλα.

Από την άλλη, η Βασιλική ζει τον δικό της εφιάλτη με τον θάνατο του Φίλιππου. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, αλλά το σίγουρο είναι πως θα σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον, καθώς υπάρχουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός».

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Η Πολυξένη σκότωσε το μωρό της Μεταξίας»

Πώς θα ήθελες να δεις τη Βασιλική στο φινάλε της σειράς;

«Σίγουρα θα ήθελα να είναι ευτυχισμένη, να έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της, να είναι δυναμική, δυνατή, ανεξάρτητη, και με ανθρώπους γύρω της που να την αγαπούν. Τώρα, από εκεί και πέρα, έχουμε δει ότι η κυρία Βάνα μάς εκπλήσσει».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *