Παράδεισος Κυριών: «Ήρθε η ώρα να χωρίσεις με την Αμαλία»

 

Παράδεισος Κυριών: «Ήρθε η ώρα να χωρίσεις με την Αμαλία»

Παράδεισος Κυριών: «Ήρθε η ώρα να χωρίσεις με την Αμαλία»

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών καθώς η αστυνομία συλλαμβάνει την Βικτώρια, τον Σίμο και την Αμαλία. Ο δεύτερος ζητά την βοήθεια της Δωροθέας, ωστόσο εκείνη του λέει πως θα τον βοηθήσει μόνο αν χωρίσει με την γυναίκα του.

Αρχικά, ο Ντίνος πηγαίνει στην αστυνομία και τους ενημερώνει πως η Βικτώρια βρίσκεται κστο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι ενώ παράλληλα η Αμαλία και ο Σίμος πηγαίνουν μια βόλτα και εκείνη τον ρωτάει:

«Γιατί είχες πάει στο ξενοδοχείο χθες βράδυ;» κι ο Σίμος αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια: «Είχα πάει να βρω τη Βικτώρια που ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα», της λέει, με την Αμαλία να ταράζεται πολύ και τον παρακαλεί: «Κάνε μου τη χάρη, πάμε να τη βρούμε, θέλω να της μιλήσω».

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ειδοποιήσει τη Βικτώρια ότι η αστυνομία γνωρίζει πού είναι, ενώ την ίδια στιγμή η Βικτώρια βρίσκεται ήδη στο δωμάτιό της μαζί με τον Σίμο, που της λέει:

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

«Σου ζητάω να το ξανασκεφτείς και να μη φύγεις». Δεν προλαβαίνει όμως να πει κάτι άλλο, όταν στο δωμάτιο μπαίνει ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη και τους ανακοινώνουν: «Συλλαμβάνεστε και οι τρεις».

Η αστυνομία περνά χειροπέδες στη Βικτώρια και μαζί της οδηγεί στο κρατητήριο την Αμαλία και τον Σίμο με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Ο Σίμος προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς να αφήσουν την Αμαλία ελεύθερη:

«Η Αμαλία δεν ήξερε τίποτα, αναλαμβάνω εντελώς εγώ κάθε ευθύνη. Εγώ την οδήγησα εκεί» αλλά οι αστυνομικοί τηρούν απαρέγκλιτα τον νόμο χωρίς εξαιρέσεις. Στο μεταξύ, η Βικτώρια τηλεφωνεί στον Χριστόφορο να τους βρει δικηγόρο:

«Σε παρακαλώ, κάνε κάτι, έχουν συλλάβει και την Αμαλία», του λέει και ο Χριστόφορος εξοργίζεται μαζί της: «Εσύ φταις, που έμπλεξες και την Αμαλία», την κατηγορεί και κλείνει το τηλέφωνο, ενώ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει μόνο την Αμαλία και να αφήσει τη Βικτώρια να σαπίσει στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Την ίδια στιγμή, ο Σίμος ζητά τη βοήθεια της μητέρας του να του βρει δικηγόρο, ενώ ο Ντίνος μαθαίνει ότι έχουν συλλάβει την Αμαλία κα γεμάτος τύψεις τηλεφωνεί στη Μιράντα:

«Η Αμαλία βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Να μιλήσουμε στον Βύρωνα να αναλάβει την υπεράσπισή της», της λέει.

Λίγο αργότερα, ο Ντίνος με τον Βύρωνα επισκέπτονται την Αμαλία στο αστυνομικό τμήμα και της λένε πως προτείνουν να την αναλάβει ο Βύρωνας όταν όμως η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε στην αστυνομία την τοποθεσία που βρισκόταν η Βικτώρια, γίνεται έξαλλη:

«Να φύγετε, δεν θέλω καμία βοήθεια από σένα Ντίνο», τους λέει. Επίσης και ο Σίμος με τη σειρά του ζητάει από τη Δωροθέα να τον βοηθήσει και να του βρει έναν καλό δικηγόρο, ενώ εκείνη του λέει: «Θα σε βοηθήσω, αλλά ήρθε η ώρα να χωρίσεις με την Αμαλία» και ο Σίμος γίνεται έξαλλος.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *