Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μεταμορφώνεται σε μια άλλη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μεταμορφώνεται σε μια άλλη

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μεταμορφώνεται σε μια άλλη

 

Σε μια άλλη θα μεταμορφωθεί η Χάιδω στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς και συγκεκριμένα μετά την κηδεία του Φίλιππου και το μόνο που θα θέλει είναι να πεθάνει, μιας και θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για το όσα συνέβησαν στον γιο της.

Συγκεκριμένα, αφού θάβουν τον Φίλιππο, τα κοντινά πρόσωπα πηγαίνουν στο καφενείο του Πότη. Ο Λυκούργος όμως καταλαβαίνει ότι η Χάιδω δεν βρίσκεται ανάμεσά τους κι έτσι παίρνει το αυτοκίνητο και πηγαίνει στο σπίτι της.Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω μεταμορφώνεται σε μια άλλη

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 1-2

Στη συνέχεια μπαίνει μέσα και έντρομος τη βρίσκει αναίσθητη και αντιλαμβάνεται πως έχει πάρει ένα κουτί χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σαν τρελός την αρπάζει και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, φοβούμενος ότι δεν θα προλάβει. Εκεί της κάνουν πλύση στομάχου, αλλά η Χάιδω δεν θέλει να ζήσει και το λέει στον Λυκούργο: «Γιατί δεν με άφησες να πεθάνω; Και τώρα νεκρή είμαι».

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 15,16,17 Γ Κύκλος

Η Χάιδω έχει αφεθεί στη θλίψη μετά τον χαμό του Φίλιππου, δεν τη νοιάζει τίποτα και παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου, του Στάθη, της Μαργαρίτας και του Μιλτιάδη, αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι και φωνάζει σε όλους δυνατά, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς:

«Σας παρακαλώ, αφήστε με. Φύγετε! Βγείτε όλοι έξω, δεν θέλω να δω κανέναν».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *