To Προξενιό της Ιουλίας: Φονικό σοκ – Νεκρός ο Ραζίνης

To Προξενιό της Ιουλίας: Φονικό σοκ – Νεκρός ο ΡαζίνηςΔραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Προξενιό της Ιουλίας με τον Στράτο Ραζίνη να πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ρήγα.

Ο Ραζίνης έχει αποδράσει από την φυλακή και ετοιμάζεται να επισκεφτεί το νεκροταφείο γιατί είναι Ψυχοσάββατο. Θα πάει λοιπόν στο νεκροταφείο κι εκεί θα συναντήσει την Στάσα. Οι ματιές τους, θα πουν πολλά.

Όμως τα πράγματα θα πάρουν μία παράξενη τροπή, με τον Ζήση να ενημερώνει ότι είδε τον Ραζίνη και τον Ρήγα να τρέχει οργισμένος προς το νεκροταφείο. Ρήγας και Ραζίνης θα έχουν μία συμπλοκή και ο Ρήγας θα δολοφονήσει τον Ραζίνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ποιος άντρας μπαίνει στο στόχαστρο της Καλλιόπης

Όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, η Στάσα θα σοκαριστεί και θα προσπαθήσει να σώσει τον γιο της. Την ίδια ώρα ο Στασινόπουλος θα φτάσει στο σημείο και όπως προστάζει ο νόμος θα συλλάβει τον Ρήγα, αλλά θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Η Κυριακούλα και τα παιδιά της, πενθούν τον άνθρωπό τους, η Ιουλία ανησυχεί για τον αδερφό της, ενώ ο Γρηγόρης παίρνει απόσταση από την Φιλιώ, λόγω της τροπής των πραγμάτων και της δολοφονίας του πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Τώρα ο σασμός είναι μονόδρομος»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *