Kέιτ Μίντλετον : Ο Νέος «εφιάλτης» για τους γονείς της πριγκίπισσας

 

Kέιτ Μίντλετον : Ο Νέος «εφιάλτης» για τους γονείς της πριγκίπισσας

Kέιτ Μίντλετον : Ο Νέος «εφιάλτης» για τους γονείς της πριγκίπισσας

 

Η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον γονείς της πριγκίπισσας Kέιτ Μίντλετον περνούν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής τους.

Η πρωτότοκη κòρη τους Kέιτ υπεβλήθη σε σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου και σχεδόν δύο μήνες αργότερα ανακοίνωσε δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Την ίδια στιγμή το ζεύγος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς η εταιρεία της Κάρολ Μίντλετον Party Pieces, τέθηκε σε καθεστώς διαχείρισης πέρυσι, οφείλοντας στους πιστωτές 2,6 εκατ. λίρες και η εταιρεία Interpath Advisory (IA) διορίστηκε στη συνέχεια να χειριστεί τη διαδικασία αφερεγγυότητας.

Οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη χρεοκοπία της επιχείρησής τους και την οργή των πιστωτών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, στις 2 Απριλίου η κατάσταση επιδεινώθηκε καθώς η Interpath Advisory που ήταν υπεύθυνη για τη διαχείριση της αφερεγγυότητας της εταιρείας τους αδυνατεί να καλύψει όλα τα έξοδα είσπραξης, ύψους άνω των 260.000 λιρών.

Διαβάστε Επίσης  Διακοπή Ρεύματος ΔΕΗ : Διακοπές ρεύματος την Τρίτη (28/11/2023 ) στην Αττική

Σύμφωνα με τους Times, η εταιρεία είσπραξης χρεών διαπίστωσε ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας τους ήταν ανεπαρκή για να καλύψουν το κόστος χρόνου των συμβούλων, που ανήλθαν συνολικά σε 268.928 λίρες.

 

Kέιτ Μίντλετον : Ο Νέος «εφιάλτης» για τους γονείς της πριγκίπισσας

Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία δεν μπόρεσε να ανακτήσει ολόκληρη την αμοιβή, καθώς η διαδικασία αφερεγγυότητας χρειάστηκε περισσότερες ώρες απ’ ό,τι αναμενόταν για να ανταποκριθεί στις νομικές απαιτήσεις και στις ερωτήσεις των πιστωτών. Αν και η εταιρεία έλαβε αμοιβές 51.437 λιρών και αναμένει να πάρει περισσότερα με την πάροδο του χρόνου, αποφάσισε ότι δεν θα είναι σε θέση να καλύψει το πλήρες κόστος που προέκυψε σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Η εταιρεία Party Pieces ξεκίνησε από τους γονείς της Kέιτ, Κάρολ και Μάικλ το 1987 ως επιχείρηση πώλησης ειδών για πάρτι και υπήρξε τόσο πετυχημένη που βοήθησε να πληρωθούν τα έξοδα για τις σπουδές της Kέιτ και των αδελφών της, Πίπα και Τζέιμς στο διάσημο κολέγιο Marlborough.

Διαβάστε Επίσης  Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», είπε ο πατέρας της που ζητά απαντήσεις

 

Γιατί απέτυχε η επιχείρηση;

Ο Μάικλ Μίντλετον, 74 ετών, εγκατέλειψε τη δουλειά του ως διευθυντής στην British Airways για να βοηθήσει την 69χρονη σύζυγό του Κάρολ εργαζόμενος με πλήρη απασχόληση στην Party Pieces το 1989. Μετά από μια απότομη αύξηση στις πωλήσεις, η ανάπτυξή τους τους επέτρεψε να μετακομίσουν σε ένα αγρόκτημα στο Ashampstead Common του Μπερκσάιρ.

Η Κάρολ αποχώρησε από την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης το 2019 και έγινε πρέσβης της φίρμας. Την επανέφεραν τέσσερα χρόνια αργότερα καθώς έψαχναν έναν αγοραστή για να σωθεί η εταιρεία.

Η επιχείρηση επλήγη σκληρά από την ακύρωση των πάρτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναγκάζοντάς τη να πάρει έκτακτο δάνειο Covid. Οι δυσκολίες ενισχύθηκαν από την οικονομική κρίση, η οποία οδήγησε την εταιρεία να τεθεί υπό διαχείριση.

Τελικά, πουλήθηκε στον Σκωτσέζο επιχειρηματία James Sinclair για 180.000 λίρες, σύμφωνα με τους Times, αφήνοντας την εταιρεία είσπραξης χρεών με περιορισμένους πόρους για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *