Σασμός: Ο Μαθιός εκτός ελέγχου πηγαίνει στη φυλακή

 

Σασμός: Ο Μαθιός εκτός ελέγχου πηγαίνει στη φυλακή

Σασμός: Ο Μαθιός εκτός ελέγχου πηγαίνει στη φυλακή

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς ο Μαθιός εκτός ελέγχου πηγαίνει στη φυλακή.

Η Μαρίνα προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην κόρη της και την Σάντρα μη γνωρίζοντας το κακό που παραμονεύει, ούτε τις προσπάθειες της τελευταίας ενώ η Αργυρώ, απαιτεί από τον Αστέρη να την κρατήσει μακριά του.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Μαθιός εκτός ελέγχου πηγαίνει στη φυλακή όπου η Εύα τον διαβεβαιώνει ότι δεν βρίσκεται πίσω από το νέο απειλητικό σημείωμα εναντίον της οικογένειας του. Εκείνος ωστόσο δε φαίνεται να πείθεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Με Ποιο Τρόπο Ο Μαθιός Γλυτώνει Τη Φυλακή;

Η Καλλιόπη προειδοποιεί τη γιαγιά Ειρήνη να πει όλη την αλήθεια όσο είναι καιρός. Την ίδια στιγμή που ο Τηλέμαχος αναζητά εξηγήσεις από τον παπά Μιχάλη για όσα έμαθε. Ο Αντώνης ζητά από τη γιαγιά βοήθεια να μπορέσουν να βγάλουν τον Ανδρέα από την κρυψώνα του.

Εφόσον έχουν το τηλέφωνο του θα τον καλέσει η γιαγιά Ειρήνη, οπότε εκείνος θα απαντήσει. Όσο εκείνη θα του μιλάει θα εντοπίσουν που βρίσκεται. Η Βασιλική βάζει στην Καλλιόπη μία ιδέα για τον Μαθιό που θα την αναστατώσει, αναγκάζοντάς τη να αναλάβει και πάλι δράση.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η είσοδος του Γεράσιμου Μαρκέτου ταράζει τα νερά

Την ίδια ώρα η Στέλλα συγκλονίζεται όταν μαθαίνει από τον Αστέρη για την επίθεση εναντίον του Χρήστου, ότι γλίτωσε κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια. Οι προειδοποιητικές απειλές στον Χρήστο συνεχίζονται ακατάπαυστα ενώ έχουνε ληφθεί έκτακτα μέτρα για την προστασία του.

Στην Άνω Ποριά επικρατεί ανησυχία για τις εξελίξεις που θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου και ποιο είναι το μυστικό που κρατάει εκτός από το γεγονός ότι ο Ανδρέας είναι γιος του. Όλοι τρέμουν πως η επιστροφή του θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση ανοίγοντας κυριολεκτικά τον ασκό του Αιόλου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *