Σασμός Spoiler: Η αισχρή προδοσία του Βαγγέλη στον Σταύρο

Σασμός Spoiler: Η αισχρή προδοσία του Βαγγέλη στον Σταύρο

 

Σασμός Spoiler: Η αισχρή προδοσία του Βαγγέλη στον Σταύρο

Στα χέρια θα πιαστούν τα δύο αδέλφια, στη σειρά Σασμός.

Ο Σταύρος ξεπερνά τα όρια και φεύγει, μαζί με τον μικρό Πετρή. Στόχος του είναι προστατεύσει το παιδί από την βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, αγνοώντας τις συνέπειες.

Ο Βαγγέλης είναι ο μόνος που γνωρίζει τη μυστική του τοποθεσία. Η Αργυρώ πηγαίνει στην αστυνομία, όμως κανείς δε τη βοηθά. Ο Σταύρος έχει κρυφτεί σε πολύ καλό σημείο και είναι δύσκολο να εντοπιστεί.

Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου. Ο μικρός Πετράκης αρρωσταίνει βαριά. Ο Βαγγέλης ικετεύει τον αδελφό του να τον επιστρέψει, όμως ο Σταύρος δεν ακούει κανέναν. Έτσι, ο Βαγγέλης τηλεφωνεί στην Αργυρώ και της “καρφώνει” το μυστικό του αδελφού του.Σασμός Spoiler: Η αισχρή προδοσία του Βαγγέλη στον Σταύρο

Η προδοσία αυτή θα προσβάλλει τον Σταύρο, ο οποίος είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον αδελφό του. «Πώς τόλμησες ρε, είσαι τρελός;», θα του φωνάξει, εξοργισμένος! Η Αργυρώ, ο Αστέρης και ο Μαθιός θα σπεύσουν σε αυτό το σημείο, για να σώσουν το παιδί.

Ο Βαγγέλης στενοχωριέται για αυτή την εξέλιξη, όμως δεν είχε άλλη επιλογή. Τα δύο αδέλφια θα πιαστούν στα χέρια και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, στη σειρά Σασμός. Ποιο θα είναι το μέλλον του Σταύρου, μετά από αυτή την απαγωγή – φιάσκο;

Ένα επικίνδυνο κυνηγητό ξεκινά και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Θα καταφέρουν να βγουν όλοι αλώβητοι από αυτή την ιστορία; Το σοκ είναι τεράστιο και το μωρό κινδυνεύει από τον ίδιο του τον “πατέρα”. Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια του Αστέρη.

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *