Παράδεισος Κυριών: Η Ντέπυ καίει δύο σπίτια, λίγο πριν πεθάνει

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Ντέπυ, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Η υγεία της χειροτερεύει και η κατάσταση ξεφεύγει. Η ίδια δεν έχει τα χρήματα που χρειάζεται, για να φέρει εις πέρας την θεραπεία της..

Ο μόνος τρόπος, είναι να απειλήσει τον Αποστόλη, όμως εκείνος δε της δίνει σημασία. Έτσι, η Ντέπη τρελαίνεται και πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου, πετώντας την πρώτη βόμβα.

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, η Ντέπυ ανακοινώνει στην Όλγα πως είναι η ερωμένη του συζύγου της και πως εκείνος την εγκατέλειψε άρρωστη, ενώ υποσχέθηκε να τη βοηθήσει. Φυσικά, η Όλγα δε ταράζεται από αυτό το νέο..

Σειρά έχει η οικογένεια Μπουραντά. Η Ντέπυ εισβάλλει στο σπίτι και ξεκινά τις απειλές, στην σειρά Παράδεισος των Κυριών. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει σε όλους πως ο Άγης της χρωστάει χρήματα, από τότε που ήταν ζευγάρι και του τα πλήρωνε όλα.

Ο Χριστόφορος μένει άναυδος με το θράσος της και την πετάει έξω. Η Ντέπυ τρελαίνεται από την οργή της και αναζητά το επόμενο θύμα για να αποσπάσει χρήματα..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *