Παράδεισος των Κυριών: Με χειροπέδες Βικτώρια, Σίμος και Αμαλία

 

Παράδεισος των Κυριών: Με χειροπέδες Βικτώρια, Σίμος και Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών: Με χειροπέδες Βικτώρια, Σίμος και Αμαλία

 

Καθηλώνει η συνέχεια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών», καθώς η Βικτώρια, ο Σίμος και η Αμαλία θα βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Ντίνος δίνει πληροφορίες στην αστυνομία για τη Βικτώρια

Το σχέδιο της Βικτώριας να φύγει από την Ελλάδα με προορισμό τη Βραζιλία, έτσι ώστε να μην την πιάσουν, ναυαγεί και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει ο Μάρκος ο οποίος ενημερώνει τον Ντίνο πως είδε τον Σίμο να πηγαίνει σε κάποιο ξενοδοχείο στο Λαγονήσι.

Εκείνος καθώς υποψιάζεται ότι θα έχει πάει εκεί για να δει τη Βικτώρια, ενημερώνει την αστυνομία που την αναζητά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα σε μια απόφαση ζωής και θανάτου

Φτάνοντας εκεί η αστυνομία συλλαμβάνουν όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», τη Βικτώρια αλλά και αργότερα στο σπίτι τους τον Σίμο και την Αμαλία με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία.

Τόσο ο Σίμος όσο και η Αμαλία τα χάνουν και ειδικά η κοπέλα καθώς δεν γνώριζε που έμενε η θεία της το τελευταίο διάστημα. Έτσι βρίσκονται και οι τρεις κρατούμενοι με την Αμαλία να εξοργίζεται με τον Ντίνο, όταν μαθαίνει ότι αυτός έδωσε πληροφορίες στη αστυνομία.

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι εξαιτίας του αγαπημένου της βρίσκονται σε αυτήν την θέση. Μάλιστα όταν ο Ντίνος της προτείνει να αναλάβει την υπεράσπισή της ο Βύρωνας, εκείνη αρνείται τη βοήθεια που της προσφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι χρεοκοπεί εξαιτίας του Ακύλα

Στη συνέχεια ο Σίμος και η Αμαλία καταθέτουν στην αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα ο Ντίνος περιμένει απ’ έξω μέσα στο αυτοκίνητό του έχοντας αγωνία για το μέλλον της Αμαλίας.

Όταν την άλλη μέρα η Αμαλία αφήνεται ελεύθερη πηγαίνει αμέσως να βρει τον Ντίνο, ενώ επιστρέφοντας στο σπίτι τους ο Σίμος δεν την βρίσκει εκεί και προβληματισμένος αποφασίζει να εμφανίσει το φιλμ από τη φωτογραφική της μηχανή. Τότε ανάμεσα στις φωτογραφίες βλέπει και τον Ντίνο και συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του έχει κρυφή σχέση με εκείνον.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *