Μαρίνα Σάττι – Από τη Eurovision, κορυφαία του χορού στην Επίδαυρο

 

Μαρίνα Σάττι – Από τη Eurovision, κορυφαία του χορού στην Επίδαυρο

Στην Επίδαυρο φέτος θα δούμε και τη Μαρίνα Σάττι, η οποία τον ερχόμενο Μάιο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Πλούσιο και πολυεπίπεδο είναι το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, και ανάμεσα στις παραστάσεις ξεχωρίσαμε ένα όνομα που ήδη απασχολεί τα Μέσα, αλλά για τελείως άλλο λόγο.

Στην Επίδαυρο φέτος θα δούμε και τη Μαρίνα Σάττι, η οποία τον ερχόμενο Μάιο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Ζάρι”.

Διαβάστε Επίσης  Γρηγόρης Γκουντάρας : Το περιστατικό στη δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του – «Πήγαμε για εξέταση ρουτίνας και ο γιατρός σκοτείνιασε»

Η γνωστή καλλιτέχνιδα – που τη στιγμή της ανακοίνωσης του προγράμματος του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών μάθαμε ότι έχασε τον πατέρα της – μαζί με τη χορωδία της, ένα γυναικείο σύνολο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, θα απαρτίζουν τον Χορό στην τραγωδία «Ικέτιδες» του Αισχύλου που θα σκηνοθετήσει η Μαριάννα Κάλμπαρη.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης επιστρέφει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και ανεβάζει τις “Ικέτιδες” του Αισχύλου, έναν ύμνο στη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια της γυναίκας. Το 2017 η Κάλμπαρη είχε κάνει το ντεμπούτο της στην Επίδαυρο με την παράσταση “Μήδεια” στην ποιητική μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά, με υπότιτλο “Η βαρβαρότητα του έρωτα” και πρωταγωνιστές τους Μαρία Ναυπλιώτου και Χάρη Φραγκούλη.

Διαβάστε Επίσης  Όσο έχω εσένα: Το τεστ dna του Αλέσιο δίνει πολύ περίεργα αποτελέσματα

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *