Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τέλος Ο Γάμος, Τέλος Και Ο Ακύλας – Η Κορίνα Τον Κλείνει Φυλακή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τέλος Ο Γάμος, Τέλος Και Ο Ακύλας – Η Κορίνα Τον Κλείνει ΦυλακήΆγριες Μέλισσες Spoiler: Τέλος Ο Γάμος, Τέλος Και Ο Ακύλας – Η Κορίνα Τον Κλείνει Φυλακή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Κορίνα θα αλλάξει σημαντικά στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Ακύλας να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η κόρη του δεν είναι πια αυτό το αθώο γλυκό κορίτσι, το οποίο τον ακολουθούσε πιστά και τον είχε σαν Θεό της.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τέλος ο γάμος, τέλος και ο Ακύλας – Η Κορίνα τον κλείνει φυλακή

Η νεαρή ηρωίδα έχει καταφέρει να διχάσει αρκετά τους τηλεθεατές. Όλοι αναζητούν μέσα της μια καλή πλευρά του εαυτού της, την οποία θα βγάλει ο Μπάμπης! Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Μπάμπης και η Κορίνα θα ζήσουν έναν θυελλώδη έρωτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η αποκάλυψη σοκ για το τέλος της σειράς

Η Κορίνα θα τον γνωρίσει στην μπουάτ των Σεβαστών και θα γοητευτεί. Ο Μπάμπης θα πιάσει εκεί δουλειά ως τραγουδιστής, με την Κορίνα να γίνεται τακτική πελάτισσα του μαγαζιού…

Εντυπωσιασμένη από τον Μπάμπη, θα βάλει τέλος στον γάμο της με τον Μελέτη. Η ίδια δείχνει τελευταία να δυσανασχετεί με τα ξεσπάσματά του, με το σκοτεινό παρελθόν του, με τις παράνομες δράσεις του. Απομακρύνεται από τον αρραβωνιαστικό της και σχεδιάζει το μέλλον της με… άλλον!

Όταν ο Μπάμπης μάθει ποια έχει απέναντί του, θα δυσανασχετήσει. Γρήγορα, όμως, θα δει στα μάτια της Κορίνας αυτό που δεν έχει καταφέρει να δει κανείς ως τώρα. Την φλόγα που σιγοκαίει για ζωή κι ελευθερία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή

Η Κορίνα θα μάθει από τον Μπάμπη για όλα όσα έκανε ο πατέρας της, ο Ακύλας, στις Άγριες Μέλισσες. Όλη η εικόνα που είχε για εκείνον, θα διαλυθεί μέσα σε ένα λεπτό. Θα ξεσπάσει, θα θυμώσει, θα κλάψει.

Σύμφωνα με το TV Mania που κυκλοφορεί, η Κορίνα θα ζητήσει εκδίκηση για το κακό που έκανε ο πατέρας της και θα στραφεί απέναντί του, θέλοντας να τον βάλει στη φυλακή, ισόβια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *