Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: Την μαχαιρώνει μέχρι θανάτου

 

Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: Την μαχαιρώνει μέχρι θανάτου

Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: Την μαχαιρώνει μέχρι θανάτου

 

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς η Αντωνία βγαίνει εκτός εαυτού και γίνεται δολοφόνος.Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: Την μαχαιρώνει μέχρι θανάτου

Ο θάνατός της είναι βασανιστικός

Αλκμήνη και Αντωνία έρχονται το τελευταίο διάστημα συχνά σε συγκρούσεις καθώς η δεύτερη δεν μπορεί ακόμα να δεχτεί τον χωρισμό τους, παρόλο που η Αλκμήνη έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της, κάνοντας σχέση τόσο με τον Μιλτιάδη όσο και με τον Ορέστη. Η Αντωνία όμως από την πλευρά της κάνει τα πάντα για να την κερδίσει, ακόμα και μάγια…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Την πιέζει να καταθέσει κατά του Γεράσιμου

Ο Ορέστης έχει ξεκαθαρίσει στην Αλκμήνη από τη μεριά του ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση, αλλά την φιλοξενεί για να την διευκολύνει από τη στιγμή που σταμάτησε να δουλεύει για την Ισμήνη. Μάλιστα η Αλκμήνη λέει στην Αντωνία που την πλησιάζει ξανά ερωτικά, ένα ψέμα, ότι δηλαδή έχει σχέση με τον Ορέστη και πηγαίνουν για γάμο.

Ακούγοντας τα νέα η Αντωνία σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, θολώνει από την ζήλια που την κυριεύει. Έτσι αργότερα η Αντωνία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη αποφασισμένη να λογαριαστεί με την Αλκμήνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: γιατί η Βασιλική διώχνει μακριά της τον Μαθιό;

Εκεί οι δυο τους ανταλλάσσουν κουβέντες και η Αντωνία βγαίνει εκτός εαυτού. Τότε αρπάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει με μανία στην Αλκμήνη. Εκείνη προσπαθεί να αμυνθεί όμως τα τραύματά της είναι βαθιά και έτσι αργά και βασανιστικά αφήνει την τελευταία της πνοή.

Μπαίνοντας αργότερα στο σπίτι του ο Ορέστης σοκάρεται από το θέαμα και ενημερώνει αμέσως τις Αρχές.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *