Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σκοτώνει την Κυπριανή και πεθαίνει

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σκοτώνει την Κυπριανή και πεθαίνει

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σκοτώνει την Κυπριανή και πεθαίνει

 

Η αγωνία κουφώνεται στα τελευταία επεισόδια της Μάγισσας με την Θεοφανώ να εξοντώσει την Κυπριανή, αλλά και η ίδια πεθαίνει και θυσιάζεται.

Το φινάλε της Μάγισσας θα ανατρέψει τα πάντα και θα μας σοκάρει. Όλοι οι ήρωες θα αναμετρηθούν με τα λάθη και τα πάθη τους και η ώρα της κρίσης θα φτάσει. Μετά την αποκάλυψη της Θεοφανώς στον Σπήλιο ότι είναι αδερφή του, ξεκινάει η τελική αναμέτρηση.Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ σκοτώνει την Κυπριανή και πεθαίνει

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Η Γερακίνα θα μάθει για την ανάμειξη της Κυπριανής στον θάνατο του γιου της και ο Σπήλιος θα της πει ότι το ήξερε. Αυτό θα την κάνει να φύγει μακριά από όλους, ζητώντας όμως εκδίκηση.

Στον Πύργο των Λασκαραίων αντίστοιχα, η Δαμιανή πίνει δηλητήριο και οδηγείται στην αυτοκτονία για τα κρίματά της, ο Τζανής πνίγεται στο μίσος του και πέφτει σε θάνατο, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Μεταξία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στήνει καρτέρι θανάτου και στη Μαρία

Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το TiVi Σίριαλ η τελική αναμέτρηση της Κυπριανής με την Θεοφανώ θα φέρει και το φινάλε της Μάγισσας. Η Θεοφανώ θα καταφέρει να εξοντώσει την κακιά μάγισσα, μέσα από το πνεύμα της Αναχίτ.

Αλλά και η ίδια η Θεοφανώ δεν θα τα καταφέρει και θα πεθάνει, αφού θα θυσιαστεί για τα αγαπημένη πρόσωπα. Αντρέι και Μάρκος θα συμμαχήσουν για το καλό του παιδιού της πια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *