Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΜΒΑ για υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΜΒΑ για υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΜΒΑ για υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Τι θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού της Δευτέρας; Ποιος θα είναι ο παίκτης ή παίκτρια που θα ακούσει το όνομά του και θα είναι στον τάκο;

Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επιστρέφει την Κυριακή. Αγώνας για την 1η ασυλία και στη συνέχεια θα μάθουμε ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor. Οι πληροφορίες λένε για επιλογή ΒΟΜΒΑ…

Δεν υπάρχει Survivor spoiler επιβεβαιωμένο για όσα θα γίνουν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής. Κλασικά όμως έχουμε ισχυρές ενδείξεις για το ποιος παίκτης θα ακούσει το όνομά του απόψε το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 9/4: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για απόφαση που δεν την περιμένουμε. Θα προσθέσω εδώ πως μιλάμε για απόφαση βόμβα όχι μόνο προς την επιλογή προσώπου. Επιλογή βόμβα και ως προς το φύλο που βγάζει στον τάκο η ομάδα που χάνει. Παρότι αυτό δεν κλειδώνει σήμερα. Διότι, η 2η ή 3η επιλογή θα το καθορίσουν αυτό.

Πάμε στην ουσία της όλης υπόθεσης. Ξέρουμε ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. Αυτό είναι οριστικό και κλειδωμένο. Επομένως πάμε να κάνουμε την ανάλυσή μας για την επιλογή των χαμένων.

 

Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: Αυτή θα βγει στον τάκο;

Οι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες στις ασυλίες. Η αποχώρηση της Ευγενίας Μπόρλα ήταν άκρως σημαντική για να δυναμώσουν. Αυτό θα φανεί απόψε. Οι κόκκινοι θέλουν χρόνο να βρουν ματσαρίσματα και ισορροπίες.

Διαβάστε Επίσης  Survivor αποχώρηση 22/3: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Νίκος Ρικουνάκης – Αναλυτικά η λίστα

Οι Διάσημοι είναι υποχρεωμένοι να βγάλουν παίκτη στον τάκο. Και πάνε για έκπληξη σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που μας έρχονται. Δεν βγάζουν άνδρα στον τάκο και δεν βγάζουν και την πιο αδύναμη από τις γυναίκες τους!

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η Ιωάννα Τζαβέλλα είναι η 1η υποψήφια προς αποχώρηση.

Περίεργη επιλογή από την κόκκινη ομάδα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποιο λόγο την παίρνουν. Θα χάσει πολλούς πόντους η Ιωάννα απόψε; Είναι τραυματισμένη η Άιρα; Έγινε κάτι άλλο.

Θα δούμε…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *