Survivor spoiler αποχώρηση 3-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

 

Survivor spoiler αποχώρηση 3-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 3-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

 

Τι θα δούμε στο συμβούλιο του νησιού της Τετάρτης; Ποια παίκτρια θα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση;

Survivor spoiler αποχώρηση 3/4: Διπλή ψηφοφορία είχε το Survivor το βράδυ της Τρίτης. Αναμενόμενο από τη στιγμή που οι δύο ομάδες διάλεξαν διαφορετικό φύλο υποψηφίου προς αποχώρηση. Γυναίκες τελικά, αλλά λείπει μία. Ποια θα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ:

Με επιφύλαξη θα δώσουμε το συγκεκριμένο Survivor spoiler. Διότι, οι ανατροπές είναι μέσα στο παιχνίδι. Αν και στο Survivor 2024 δεν έχουμε δει και πολλές είναι η αλήθεια. Αλλά τα κουκιά είναι μετρημένα από τη στιγμή που πήγαμε σε γυναικεία υποψηφιότητα. Δεν έχουν μείνει και πολλές. Ούτε στη μία ομάδα, ούτε στην άλλη.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler : Μπαίνει ο Κατσούλης στο Survivor;

Ωστόσο, υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Οι Διάσημοι ήθελαν να διώξουν γυναίκα, οι Μαχητές άνδρα. Με άλλα λόγια, οι κόκκινοι κέρδισαν σε αυτό το κομμάτι. Πήγαν την αποχώρηση εκεί που ήθελαν. Μένει να δούμε αν θα τους δικαιώσει το αποτέλεσμα στο τέλος της μονομαχίας.

Σχετικό βέβαια τι θέλει κάθε ομάδα. Οι Διάσημοι θα ήθελαν να δουν εκτός την Άιρα, θα δυναμώσουν. Οι μπλε πάλι δεν θα ήθελαν να φύγει η Χρύσα, για παράδειγμα. Κι ας είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

 

Survivor spoiler αποχώρηση 3/4: Αυτή η 4η υποψήφια…

Οι Διάσημοι είναι η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία. Αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσουν άλλη κοπέλα στον τάκο. Η Δώρα θα ήταν η επόμενη, τη γλίτωσε. Άρα από την κόκκινη ομάδα θα έχουμε υποψήφιες προς αποχώρηση, την Άιρα και την Ιώαννα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 1/5: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

Από την μπλε ομάδα είναι ήδη η Χρύσα στον τάκο και περιμένει μία ακόμα συμπαίκτριά της. Αυτή βάσει στατιστικών θα ήταν η Αναστασία Τσέρου. Ωστόσο, οι Μαχητές πήραν απόφαση να την ξεκουράσουν.

Με άλλα λόγια, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση. Επιλογή μονόδρομος μιας και η Αναστασία δεν είναι και στο 100%…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *