Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος επιτίθεται σε Αλκμήνη και Αντωνία

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος επιτίθεται σε Αλκμήνη και Αντωνία

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος επιτίθεται σε Αλκμήνη και Αντωνία

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος με την Αλκμήνη και την Αντωνία.

Συγκεκριμένα, οι δύο κοπέλες πλακώνονται στο ξύλο μπροστά της για αυτό και αποφασίζει να βάλει τέλος στην συνεργασία τους και τις απολύει. Έτσι, ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να την βοηθήσει νομικά και φυσικά να της συμπαρασταθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Είσαι ευτυχισμένη με αυτόν;»

Όμως, η Αλκμήνη ενώνει τις δυνάμεις της με την Αντωνία για να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη και αποφασίζουν να της στείλουν εξώδικο, προσπαθώντας να επιστρέψουν στην δουλειά τους.

Έτσι, η Ισμήνη απαντά στο εξώδικο και ενημερώνει τις δύο κοπέλες γραπτώς ότι τελειώνει η συνεργασία τους ενώ προχωράει στην αποζημίωση τους.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, εκείνες πηγαίνουν στο σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγγνώμη αλλά η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και ο Κωσταντίνος τις πετάει έξω εξοργισμένος.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, τα κουτσομπολιά δεν αργούν να κυκλοφορήσουν

Η Αντωνία με την Αλκμήνη πιάνονται για μία ακόμα φορά στα χέρια και ο Κωνσταντίνος τις συμβουλεύει να φύγουν από το χωριό όσο είναι καιρός, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *