Η Γη της Ελιάς: Το κεφάλαιο Δημοσθένης έχει κλείσει οριστικά

 

Η Γη της Ελιάς: Το κεφάλαιο Δημοσθένης έχει κλείσει οριστικά

 

Η Ασπασία φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Δημοσθένης στη ζωή της, όπως θα φανεί στη συνέχεια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Η Ασπασία έχει πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της, έχει ξεκινήσει να στέκεται στα πόδια της και είναι ανένδοτη να γυρίσει στο σπίτι και στον Δημοσθένη. Εκείνος, κάνει τα πάντα και την παρακαλάει, αλλά μάταια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει τον Πετρή και τον κλείνει σε καλύβα

Ο Δημοσθένης εξαντλεί κάθε τρόπο για να πείσει την Ασπασία να τον δεχτεί στο σπίτι τους αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Έτσι, ο αδίστακτος Δημοσθένης Καπερνάρος θα παίξει και το τελευταίο του χαρτί.

Χρησιμοποιεί ένα ακόμη κόλπο, κάνοντας πως έχει βρει μία ερωμένη την Ελένη. Αρχικά πείθει την Ειρήνη η οποία ξεσπάει. Σκοπός του Δημοσθένη είναι να προκαλέσει την ζήλεια της Ασπασίας που δεν δείχνει όμως να συγκινείται από την αντίζηλο.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Έρωτας: Η Κατρίν περνά στην αντεπίθεση, όμως ο Μαρκόπουλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Όλα τείνουν προς το γεγονός ότι το κεφάλαιο Δημοσθένης έχει κλείσει οριστικά στη ζωή της. Ή μήπως όχι;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *