Survivor 27-3 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

 

Survivor 27-3 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Survivor 27-3 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

 

Survivor 27-3 : Το Survivor μπαίνει σε κρίσιμη φάση.

Όχι τόσο στο αγωνιστικό μέρος, όσο στα συμβούλια του νησιού και τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Πολύ κρίσιμο το ποια ομάδα θα κερδίσει την 4η και τελευταία ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Γεωργία θα βρει και θα έχει το οριστικό Survivor spoiler εντός της ημέρας και θα το μεταφέρει. Μέχρι τότε όμως να κάνουμε την εκτίμησή μας για την ομάδα που έχει το προβάδισμα νίκης. Με την ελπίδα να συνεχίσουμε να πέφτουμε μέσα στις προβλέψεις στο Survivor 2024. Αυτή τη φορά για την 4η ασυλία.

Είπα και πριν είναι πολύ κρίσιμη. Ειδικά για την μπλε ομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 7/4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Διότι, με δυσκολία έβγαλαν την Αναστασία Τσέρου δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Αν χάσουν και την Τετάρτη, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Διότι, οι επιλογές θα είναι όλες κι όλες δύο. Σταυρούλα και Χρύσα. Κι αν στη θεωρία μοιάζει απλό, στην πράξη με την Χρύσα να είναι με πατερίτσες, δεν είναι εύκολο να την ψηφίσει κανείς.

Πιο συγκροτημένοι οι κόκκινοι αυτή την περίοδο. Πατάνε καλύτερα και ξέρουν τι θέλουν. Τόσο στο στίβο μάχης, όσο και στο συμβούλιο του νησιού. Κρίσιμο αγώνισμα την Τετάρτη το βράδυ…

 

Survivor 27-3 spoiler: Αυτοί το προβάδισμα για την 4η ασυλία!

Οι Διάσημοι πήραν δύο από τις τρεις ασυλίες που έγιναν αυτή την εβδομάδα. Τη 12η από τότε που ξεκίνησε αυτή η εκδοχή του Survivor. Αυτή η 4η ασυλία είναι η πιο ιδιαίτερη. Εξηγήσαμε τους λόγους. Μεγάλη η πίεση των δύο ομάδων.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler - Νέες ομάδες από την Κυριακή

Οι Μαχητές είναι πιεσμένοι. Κυρίως αυτοί. Θα πάνε με το μαχαίρι στα δόντια να κερδίσουν την 4η ασυλία για να μην έχουν και 3η γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουν.

Με άλλα λόγια, οι Μαχητές έχουν προβάδισμα να κερδίσουν και την 4η ασυλία. Αν συμβεί αυτό το σκορ θα πάει στο 4-3.

Εκτίμηση είναι, όχι κάτι οριστικό. Να το ξεκαθαρίσουμε.

Έχουμε λόγους να βλέπουμε μπλε επικράτηση. Δύσκολο να κάνει ξανά τρεις ήττες ο Φάνης, χλωμό να βρει τρεις νίκες ο Χριστόφορος, για παράδειγμα. Πιθανό μοιάζει να μπει και να παίξει η Σταυρούλα επίσης.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *