Μαρίνα Σάττι: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024

 

Μαρίνα Σάττι: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024

Μαρίνα Σάττι: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, συνολικά, 37 χώρες θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Η Μαρίνα Σάττι, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα φέτος με το τραγούδι «Ζάρι», θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Διαβάστε Επίσης  Πέτρος Κουσουλός: Ήταν δύσκολος τοκετός αλλά η Ευαγγελία είναι θηρίο – Μητέρα και κόρη είναι σαν δυο σταγόνες νερό

Η Κύπρος, την οποία θα εκπροσωπήσει η Silia Kapsis θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό στις 7 Μαΐου, στη 2η θέση. Όπως αναφέρεται, η επιλογή και η κατάταξη των χωρών στους δύο ημιτελικούς έγινε σε δύο φάσεις.

Η κατανομή στον α’ ή τον β’ ημιτελικό έγινε με κλήρωση, ενώ στη συνέχεια, οι θέσεις επιλέχθηκαν με κριτήριο την ομαλή τηλεοπτική ροή του προγράμματος, με βάση τη σκηνική παρουσίαση της κάθε συμμετοχής.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Διαβάστε Επίσης  Ο Μάνος Ιωάννου πάντρεψε την αγαπημένη του αδελφή!

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *