Survivor spoiler 26-3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία!

 

Survivor spoiler 26-3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία!

Survivor spoiler 26-3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία!

 

Οριστικό spoiler για την ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία στο Survivor απόψε. Διάσημοι ή Μαχητές;

Survivor spoiler 26-3: Το αγώνισμα για την 3η ασυλία είναι στο μενού για απόψε στο Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίσει στο επεισόδιο της Τρίτης στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; ‘Διάσημοι ή Μαχητές.

Το Survivor spoiler είναι στη διάθεσή μας. Για μία ακόμα φορά η πρόβλεψη για το ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία δεν έπεσε έξω. Και δεν είναι η μόνη πρόβλεψη που θα βγει αληθινή. Διότι, για το πόσες ασυλίες θα κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα είμαστε πολύ κοντά.

Τι έχουμε δει την 12η εβδομάδα του Survivor 2024 μέχρι στιγμής. Μια πολύ εύκολη επικράτηση για την ομάδα της Δαλάκα την πρώτη μέρα για τις ασυλίες. Στη συνέχεια όμως, οι μπλε έδωσαν απαντήσεις. Με μπροστάρη τον Φάνη Μπολέτση ισοφάρισαν τις ασυλίες σε 1-1.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler 14/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

 

Survivor spoiler 26-3: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία!

Το συνολικό σκορ είναι στο 5-2. Οι Μαχητές είναι μπροστά. Ωστόσο, είναι φανερό πως οι Διάσημοι έχουν μειώσει την όποια αγωνιστική απόσταση και πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ακόμα και την ήττα τους, σε σχέση με άλλες φορές, τη διαχειρίστηκαν καλύτερα από άλλες φορές. Έκαναν αυτό που έπρεπε.

Η Κατερίνα Δαλάκα μάζεψε τους παίκτες και έκανε αρχηγική ομιλία, για παράδειγμα. Επιπρόσθετα, στο συμβούλιο όλοι ήταν ψύχραιμοι.

Η 3η ασυλία είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού. Διότι, το φύλο έχει κριθεί. Γυναίκα θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα. Οι επιλογές δεν είναι πολλές.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 25/1: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

 

 

Survivor spoiler 26-3: Αυτοί παίρνουν την 3η ασυλία!

Ποια ομάδα θα πάρει κεφάλι και θα κερδίσει την 3η ασυλία στο Survivor; Σημαντικό το αποψινό αγώνισμα. Σε έναν στίβο μάχης που δεν ευνοεί ούτε τους Μαχητές, ούτε τους Διάσημους. Ποιοι θα κάνουν το βήμα, κερδίζοντας αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Θα έχουμε ξανά αντίδραση, που σημαίνει πως θα κερδίσουν οι Διάσημοι;

ΝΑΙ…

Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κερδίζουν την 3η ασυλία στην 12η εβδομάδα του Survivor. Το σκορ θα πάει στο 5-3.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *