Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 99, 100, 101, 102

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 99, 100, 101, 102

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: Περιλήψεις των επεισοδίων:99, 100, 101, 102. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 1/4/2024 ως τις 4/4/2024.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 99, 100, 101, 102

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 99 στις 1/4/2024
Επεισόδιο 99
Δευτέρα

Ο Χρήστος λέει στον Αντώνη, πως η μαρτυρία της Νάντιας δεν τον έπεισε και ο φάκελος του Στεφανή δεν κλείνει. Οι ετοιμασίες για το οινοποιείο προχωρούν.

Η Σάντρα μαθαίνει λεπτομέρειες για τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς και δείχνει αποφασισμένη να τον διεκδικήσει. Η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Παύλο τι έχει συμβεί στον Αντρέα καθώς και το κόλπο που έστησε εκείνος σε βάρος του. Η Στέλλα ανησυχεί για τις απειλές που δέχεται ο Χρήστος.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 100 στις 2/4/2024
Επεισόδιο 100
Τρίτη

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Αντώνη ποιος είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει. Η απόφαση της Θοδώρας να τελέσει πολιτικό γάμο προκαλεί τις αντιδράσεις της οικογένειάς της και του παπα-Μιχάλη. Η Σάντρα διεισδύει όλο και περισσότερο στις ζωές των κατοίκων της Άνω Ποριάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: κακά μαντάτα για Ευτυχία που «μένει στον άσο»!

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 95, 96, 97, 98

Η Αργυρώ εξομολογείται το άσχημο προαίσθημά της για εκείνη στη Βασιλική. Και καθώς η επερχόμενη άφιξη του Ρούσσου στο χωριό ανησυχεί ολοένα και περισσότερο τους πάντες, η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη ξανά με τους χειρότερους φόβους της, ενώ οι απειλές εναντίον του Χρήστου αγγίζουν τη Στέλλα, παγώνοντάς του το αίμα.

 

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 101 στις 3/4/2024
Επεισόδιο 101
Τετάρτη

Η Βασιλική με τον Μαθιό φοβούνται μήπως ο εισαγγελέας υποπτεύεται την Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου και ζητάνε βοήθεια. Ο Χρήστος με τη σειρά του, μετά το νέο χτύπημα της σπείρας, αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση που θα του κοστίσει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα ταξίδι στην Ιταλία φέρνει εντάσεις στην οικογένεια

Ο Παύλος δεν μπορεί να καταπιεί την προδοσία του Αντρέα και αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή του. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη φέρνει αντιμέτωπους τον Αστέρη και τον Μαθιό με μια αλήθεια, που δύσκολα θα διαχειριστούν.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 102 στις 4/4/2024
Επεισόδιο 102
Πέμπτη

Ο Τάσος εξομολογείται στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και τη σχέση που διατηρεί με τον Χρήστο. Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας ζητά από τον Γιώργο κάτι αναπάντεχο, προκειμένου να την προστατεύσει.

Η Βασιλική μιλά έξω από τα δόντια στην Αργυρώ, για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη και τις υποψίες της απέναντι στη Σάντρα, η οποία ζητά από τον Βαγγέλη κάτι δυσοίωνο, που θα τον κάνει να είναι επιφυλακτικός απέναντί της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *