Η Μάγισσα: Κλειδαμπαρώνουν την Ρηνιώ στο μπουντρούμι

 

Η Μάγισσα: Κλειδαμπαρώνουν την Ρηνιώ στο μπουντρούμι

Η Μάγισσα: Κλειδαμπαρώνουν την Ρηνιώ στο μπουντρούμι

 

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού κλειδαμπαρώνουν την Ρηνιώ στο μπουντρούμι.

Ο Τζανής με τον Σπήλιο αποφασίζουν να σκοτώσουν την Θεοφανώ. Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, την ίδια ώρα ο Αντρέι και ο Μάρκος συμμαχούν για να την σώσουν. Παράλληλα αποκαλύπτεται πως η Δαμιανή σκότωσε την Αναστασία και ο Κανέλλος χάνει πάσα ιδέα για εκείνη.

Πάνω στην αναταραχή που επικρατεί με τον ερχομό των Γερακάρηδων στον πύργο, η Δαμιανή βρίσκει την ευκαιρία να σκοτώσει την Αναστασία για να την εκδικηθεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 91, 92 ,93 , 94

Η ισχυρή καπετάνισσα κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες με το έγκλημα που έκανε και να ξεγλιστρήσει αλλά η Ρηνιώ, αρχίζει να την υποπτεύεται, κάτι που η μάνα της αντιλαμβάνεται και φυσικά φροντίζει να μην την κάψει η κόρη της.

Έτσι, την κλειδαμπαρώνει στον οντά της και δεν της επιτρέπει να ξεμυτήσει χωρίς την άδεια της. Η Αγαθή, βρίσκει την κοπέλα και εκείνη της ζητάει να την βοηθήσει. “Πρέπει να με βοηθήσεις να βρω τρόπο να φύγω από τον πύργο” την παρακαλάει και η Αγαθή δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιας: Ο Φίλιππος αλλάζει τη διαθήκη για το παιδί

Θα το προσπαθήσω παιδί μου” της υπόσχεται. Στο μεταξύ ο Αντρέι που κατάφερε να σώσει τον Μάρκο και τον Μιχαήλ  τους οδηγεί στην σπηλιά του Τζανέτου, που βρίσκουν καταφύγιο.

Μόνο που εκεί ο Μιχαήλ έρχεται αντιμέτωπος με το ένοχο παρελθόν του που το βλέπει να έρχεται με φορά κατά πάνω. Δε θα αργήσει να έρθει και η ώρα για εκείνον να λογοδοτήσει για το θάνατο του αδελφού του, του Τζανέτου και πραγματικού καπετάνιου της σειριάς του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *