Παράδεισος Κυριών: «Θα κάνω τα πάντα για την κόρη μου, ακόμα κι αν πεθάνω»

 

Παράδεισος Κυριών: «Θα κάνω τα πάντα για την κόρη μου, ακόμα κι αν πεθάνω»

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην σειρά του ALPHA, Παράδεισος των κυριών, όσον αφορά την σχέση του Ντίνου με την Μιράντα εξαιτίας της Νικολέτας.Παράδεισος Κυριών: «Θα κάνω τα πάντα για την κόρη μου, ακόμα κι αν πεθάνω»

 

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Youweekly.gr και το TiViΣίριαλ, ο Ντίνος ζητά από την Μιράντα να μην δώσει το νεφρό της.

«Σε παρακαλώ δεν θέλω να δώσεις το νεφρό σου. Δεν καταλαβαίνεις ότι βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου; Μιράντα σε λίγο θα έχουμε υιοθετήσει το παιδί μας. Τι θα γίνει αυτό αν πάθεις κάτι» της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μακελειό έξω από το μαγαζί του Ευθύμη – Βροχή οι σφαίρες

Όμως, η Μιράντα είναι αποφασισμένη να το κάνει. «Θα κάνω τα πάντα για την κόρη μου, ακόμα κι αν πρόκειται να πεθάνω» του ξεκαθαρίζει.

Την ίδια στιγμή, ο Πάρης που έχει πάει στον Παράδεισο ακούει να λέει ο Σίμος στον Ντίνο ότι έμαθε για την καταστροφή του μαγαζιού από τον Πασχάλη όταν έτυχε να περνάει απ΄έξω, όμως ο πρώτος παραξενεύεται γιατί ο Σίμος ήξερε πολύ πριν για το κατάστημα και έτσι ήρθε για να τον αγοράσει.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Ντίνος λοιπόν έχει τις ίδιες σκέψεις: «Κάτι δεν μου αρέσει.

Είμαι σίγουρος ότι ο Σίμος είναι μπλεγμένος με την φωτιά στον μαγαζί και θα το ψάξω» , λέει στην Μιράντα, η οποία όμως δεν συμφωνεί. Εκείνος ωστόσο επιμένει και της ανακοινώνει την απόφαση που έχει πάρει:

Θα του δώσω τα χρήματα που έχει βάλει και θα πάρω πίσω το μερίδιο του. Θέλω να φύγει από τον “Παράδεισο”. Θα κρατήσω την επιχείρηση μόνος μου».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *