Η Γη της Ελιάς: Ξεπερνάει την Δήμητρα και παντρεύεται την…

 

Η Γη της Ελιάς: Ξεπερνάει την Δήμητρα και παντρεύεται την…

Η Γη της Ελιάς: Ξεπερνάει την Δήμητρα και παντρεύεται την…

 

Η ζωή θα χαμογελάσει στον Κουράκο και όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς θα παντρευτεί και θα είναι πολύ ευτυχισμένος.

Ο Γιώργης Κουράκος έπεσε στα πατώματα και πόνεσε πικρά, όταν η Δήμητρα του ανακοίνωσε ότι φεύγει μόνιμα για την Αμερική, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα της. Όλα όμως φαίνεται ανατρέπονται στη Γη της Ελιάς και η ζωή θα του χαμογελάσει.Η Γη της Ελιάς: Ξεπερνάει την Δήμητρα και παντρεύεται την…

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα

Ο αστυνόμος Κουράκος, το μόνο που κάνει αυτή την περίοδο είναι να δουλεύει πολύ, να πηγαίνει στην ταβέρνα και να πίνει ή να κλείνεται στην μοναξιά του εαυτού του. Το τραύμα από την φυγή της Δήμητρας, είναι ακόμη ανοιχτή πληγή για εκείνον.

Ο Ορέστης βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σαν αληθινός φίλος, βάζοντας στην άκρη το παρελθόν. Η ζωή του Κουράκου, όμως, προς το τέλος της τρίτης σεζόν θα έχει εκπλήξεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο προκλητικός και σκοτεινός ρόλος της Έλλης Τρίγγου

Μία νέα γυναίκα έρχεται στην Μάνη και μπαίνει στην ζωή του.

Ο Κουράκος θα την ερωτευτεί παράφορα και η τύχη θα του χαμογελάσει επιτέλους. Μάλιστα, πολύ αργότερα, θα τον δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με αυτή την γυναίκα και όλη η Μάνη θα είναι καλεσμένη στον γάμο του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *