Ποιος Παπαδόπουλος: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

Ποιος Παπαδόπουλος: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράςΗ νέα κωμική σειρά του AΝΤ1, Ποιος Παπαδόπουλος, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και, μέσα από μία αναγκαστική συγκατοίκηση, θα αλλάξει τις ισορροπίες, αλλά και τον τρόπο ζωής δύο οικογενειών, δημιουργώντας απίστευτες καταστάσεις και αυτές είναι οι περιλήψεις των πρώτων επεισοδίων.Ποιος Παπαδόπουλος: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και απρόοπτα. Κάποιες φορές, όμως, κάποια… μπλεξίματα φέρνουν τα πάνω κάτω, σε βαθμό που η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχό μας.

Πρώτο Επεισόδιο

Δεκαέξι χρόνια πριν. Ένα βροχερό βράδυ, δύο αντρόγυνα, ο Γιάννης και η Περιστέρα και ο Αρίστος και η Μελίνα, γίνονται γονείς στο ίδιο μαιευτήριο. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ένα blackout, ένα χαλασμένο καροτσάκι και το κοινό τους επώνυμο, Παπαδόπουλος, θα τους ενώσει. Σήμερα, δεκαέξι χρόνια μετά, ο Αρίστος και η Μελίνα ζουν μαζί με τον γιο τους Αλέξανδρο μια πλουσιοπάροχη ζωή σε μια πολυτελή βίλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μετά το βρέφος, σχεδιάζει να σκοτώσει και την…

Ο Γιάννης και η Περιστέρα από την άλλη, ζουν μαζί με τον γιο τους τον Θάνο, αλλά και τον πατέρα του Γιάννη, τον Θανάση, σε μια φτωχική μονοκατοικία παλεύοντας να τα βγάλουν πέρα με ένα δάνειο που χρωστάνε, τους κατασχέτες που τους κυνηγάνε και μόνο σταθερό εισόδημα τη σύνταξη του παππού. Ένα ατύχημα με μπαλτά και ένα κομμένο δάχτυλο θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια μεγάλη έκπληξη στα πρώτα επεισόδια της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος.

Η αναγκαστική συμβίωση ξεκινά στο δεύτερο επεισόδιο

Μετά το τηλέφωνο από το μαιευτήριο για το μπέρδεμα που συνέβη πριν από δεκάξι χρόνια, οι δύο οικογένειες Παπαδόπουλου αποφασίζουν να συναντηθούν για να γνωριστούν. Εκεί, όμως, οι αγεφύρωτες αντιθέσεις ανάμεσα στις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες θα κάνουν τα αίματα να ανάψουν και ένας καβγάς θα σταθεί η αφορμή τα δύο αγόρια να αναγκαστούν να ανταλλάξουν σπίτια και να εγκατασταθούν με τους βιολογικούς τους γονείς, στα πρώτα επεισόδια της σειράς Ποιος Παπαδόπουλος.Ποιος Παπαδόπουλος: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, 50-51α: η καθοριστική απόφαση του δικαστηρίου για τη ζωή της Μυρτάλης

 

Αυτή η ανταλλαγή, όμως, αποδεικνύεται τρομερά δύσκολη για όλους… Και ένα ατύχημα θα οδηγήσει στην αναγκαστική συμβίωση των δύο οικογενειών, αλλάζοντας τις ζωές όλων για πάντα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *