Famagusta: «Την Ελένη την σκότωσε ο Μάικλ»

 

Famagusta: «Την Ελένη την σκότωσε ο Μάικλ»

Famagusta: «Την Ελένη την σκότωσε ο Μάικλ»

 

Καθηλωτικές οι εξελίξεις απόψε 3/3 στη Famagusta με την Κατερίνα να καταδίδει ψευδώς τον Μάικλ στις Αρχές ως δολοφόνο της Ελένης.

Η ζήλεια την θόλωσε και ο θυμός που ο Μάικλ την χώρισε και την έδιωξε και από την δουλειά. Έτσι, η Κατερίνα θα προβεί σε μία πράξη αλλοπρόσαλλη που θα οδηγήσει τον Μάικλ στη φυλακή.

Όλες οι εξελίξεις απόψε 3/3 στη Famagusta

Πίσω στο 1974, η Χριστίνα και ο Αντρέας ενημερώνονται πως το αγνοούμενο μωρό τους βρίσκεται στα χέρια ενός Τούρκου.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 27, 28

Στο σήμερα, ο κλοιός γύρω από τον Μάικλ σφίγγει, καθώς νέα στοιχεία για τον φόνο της Ελένης έρχονται στο φως. Η Ιφιγένεια δίνει τον δικό της αγώνα για να πείσει τις κοινωνικές υπηρεσίες πως είναι κατάλληλη να έχει την γονική επιμέλεια του γιου της. Ο Κλεάνθης ζητά δανεικά από τον Αντρέα για να πληρώσει τη διατροφή στην πρώην γυναίκα του, Ηρώ.

Ο Μάικλ βουτηγμένος στην έρευνά του, καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία δύο ανθρώπων που βίωσαν εικονικές εκτελέσεις και γνώρισαν τις Τούρκικες φυλακές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η συνάντηση Αστέρη και μικρού Πετρή θα ραγίσει καρδιές

Ταυτόχρονα μοντάρει την ιστορική άφιξη του Καραμανλή στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του ’74. Η Ιφιγένεια ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για την κατάσταση της υγείας του Παύλου, ενώ ο ίδιος ζει μια αξιοσημείωτη επαγγελματική επιτυχία.

Ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα. Εκείνη βαθιά πληγωμένη αποφασίζει να τον εκδικηθεί καταθέτοντας ψευδώς στην αστυνομία. Με αυτό τον τρόπο τον καθιστά νούμερο ένα ύποπτο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *