Η Γη της Ελιάς: Ληστές κάνουν το σπίτι τους φύλλο και φτερό

 

Η Γη της Ελιάς: Ληστές κάνουν το σπίτι τους φύλλο και φτερό

Η Γη της Ελιάς: Ληστές κάνουν το σπίτι τους φύλλο και φτερό

 

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και η Άννα με τον Πότη θα περάσουν δύσκολες ώρες όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Η σχέση τους είναι τόσο ωραία και δυνατή, που φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Ο Πότης μάλιστα, πήρε και την απόφαση να πάει σε ψυχολόγο αν και φαίνεται πώς το έχει πάρει πολύ σοβαρά.Η Γη της Ελιάς: Ληστές κάνουν το σπίτι τους φύλλο και φτερό

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τελευταίο επεισόδιο

Από εκεί που ήταν ο πρώτος κουτσομπόλης της Μάνης, τώρα έχει πάει στο άλλο άκρο και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν, με σκοπό να εκνευρίζει την Άννα. Το ζευγάρι όμως, θα περάσει μία δύσκολη περιπέτεια.

Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, την Άννα να έχει πάρει ένα ωραίο κι ακριβό ρολόι. Η Άννα όμως δεν κάθεται ήσυχη και επιδεικνύει συνεχώς το ρολόι της, ανεβάζοντάς το στα social media.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εγκαταλείπει την Βασιλική

Αυτή λοιπόν η εμμονή της, δεν θα της βγει σε καλό. Οι αναρτήσεις της Άννας στα social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στόχο ληστών.

Μπαίνουν στο σπίτι της Άννας και του Πότη και τα κάνουν όλα “φύλλο και φτερό”. Ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της και η κοπέλα είναι σοκαρισμένη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *