Παράδεισος Κυριών: Παρουσιάζει τον εραστή της, σαν ξάδελφο…

Μία ηρωίδα θα δεχτεί μία επίσκεψη από το παρελθόν, που θα την ταράξει αρκετά.. Ένας πρώην από τα παλιά, έρχεται στον Παράδεισο των Κυριών, για να τινάξει έναν γάμο στον αέρα. Ποιοι κινδυνεύουν να χωρίσουν;

Η Μιράντα δέχεται επισκέψεις, από το παρελθόν. Όλα ανατρέπονται στη ζωή της, από τη μια στιγμή στην άλλη.. Ο πρώην της, ένας άντρας αδίστακτος που την είχε βασανίσει φρικτά παλαιότερα, κάνει την εμφάνισή του και αναστατώνει τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144, 145

Όσο ήταν σε αυτή τη σχέση, η Μιράντα υπέφερε στα χέρια του. Ο περίεργος αυτός άντρας την εξέδιδε, για να βγάζει χρήματα. Μάλιστα, την απειλούσε πως εάν μιλήσει, τότε θα τη σκοτώσει ή θα αποκαλύψει σε όλους την ταυτότητά της.


Οι μέρες περνούν ο πρώην της Μιράντας κάνει αισθητή την παρουσία του, στον Παράδεισο των Κυριών. Της ζητάει να κάνει ό,τι του λέει, αλλιώς είναι έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα, λέγοντας σε όλους πως ήταν μία πόρνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μεγάλη γιορτή σκορπά τον τρόμο στον πύργο

Εκείνη τρομοκρατείται και τον παρουσιάζει σαν ξάδελφό της, με αποτέλεσμα να κρύψει την αλήθεια από τον Ντίνος. Όμως εκείνος αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον άντρα και αποφασίζει να εξηγηθεί μαζί του για αυτό και του ζητάει να μην τους ξαναενοχλήσει ποτέ ξανά..

Άραγε, θα κρατήσει το παρελθόν της κρυφό, ή ο πρώην της θα τα τινάξει όλα στον αέρα και θα μαυρίσει τη ψυχή της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *