Παράδεισος Κυριών: «Την γυναίκα σας την σκότωσε η Βικτώρια»

 

Παράδεισος Κυριών: «Την γυναίκα σας την σκότωσε η Βικτώρια»

Παράδεισος Κυριών: «Την γυναίκα σας την σκότωσε η Βικτώρια»

 

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών” με τον Χριστόφορο να μαθαίνει ότι η Βικτώρια είναι η δολοφόνος της γυναίκας του.

Ο Χριστόφορος μέχρι τώρα ήταν σίγουρος, πως η γυναίκα του έχει αυτοκτονήσει, αλλά όλα θα δει να ανατρέπονται.

Όταν η Βικτώρια πήγε να εξαφανίσει τις σφαίρες στον κήπο, ο Γιώργης ο κηπουρός τους, την είδε και λίγο αργότερα πήγε και πήρε το κουτί με τις σφαίρες και της έδωσε στην Πολυξένη.

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος μιλάει με τον Γιώργη τον κηπουρό για τις σφαίρες που έκρυψε η Βικτώρια και θυμάται το περιστατικό που είχε γίνει παλιά, όπου ο Γιώργης φώναζε μέσα στο σπίτι στη Βικτώρια ότι είναι δολοφόνος και τον ρωτάει ευθέως: «Γιατί τότε είχες αυτό το ξέσπασμα κατά της Βικτώριας;», ενώ αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα γι’ αυτήν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σαπίζει στο ξύλο τον Άγγελο μέσα στη φυλακή

Μπαίνει στο δωμάτιό της και αρχίζει να ψάχνει για να βρει κάποιο στοιχείο. Και όντως βρίσκει μια φωτογραφία, την ίδια με αυτή που είχε και η Ολγα, όπου είναι η Βικτώρια, η Αντιγόνη, ο Χρήστος, η Δωροθέα και ο Ιωσήφ. Ανήσυχος παίρνει τη φωτογραφία και πηγαίνει στον Χρήστο για να του δώσει εξηγήσεις:

«Η Βικτώρια έχει κάνει πολλά εγκλήματα, όχι ένα μόνο. Έχει σκοτώσει τη Λιζέτα, τον Αριστείδη, τον Αγη» και αρχίζει να του τα απαριθμεί ένα-ένα, ενώ του λέει: «Και φυσικά ο Αγης δεν είναι γιος σου. Σου τον φόρτωσε για να σε κρατάει».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Στα Πράσα Πιάνει Μαθιό Και Βασιλική Ο Μανώλης

Κι αφού συμβαίνουν όλα αυτά, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool, μια άλλη πιο σοβαρή αποκάλυψη έρχεται από τον Γιώργη: «Κύριε Χριστόφορε, πρέπει να μάθετε την αλήθεια. Η γυναίκα σας δεν αυτοκτόνησε.

Τη σκότωσε η Βικτώρια. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Εκείνη την ημέρα ήμουν στον κήπο. Η Βικτώρια τσακωνόταν με την κυρία Αντιγόνη και αμέσως μετά την έσπρωξε και την πέταξε από το μπαλκόνι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *