Παράδεισος Κυριών: «Οι άνθρωποι που δεν υπακούν τον Μπουραντά περνούν απέναντι»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη για τον Χριστόφορο Μπουραντά στον «Παράδεισο των Κυριών», ενώ μίλησε και για το μέλλον της σειράς.

«Ο Χριστόφορος είναι αδύναμος στα πάθη του. ΣΕ αυτό μοιάζει με τον γιο του τον Άγη, που άγεται και φέρεται επίσης από τα πάθη του. Γι’ αυτό κιόλας πατέρας και γιοσ έχουν κόντρα. Γιατί ο Χριστόφορος αναγνωρίζει στον Άγη στοιχεία του που δεν θα ήθελε. Παρόλα αυτά, τα έχει και ζει με αυτά», σχολίασε αρχικά.

«Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αμαλία. Βλέπει πάνω της τη γυναίκα του, κυρίως όμως η Αμαλία είναι ένα παιδί υπάκουο, χαρακτηριστικό το οποίο για τον Μπουραντά παίζει ρόλο. Οι άνθρωπου που δεν τον υπακούνε περνούν… απέναντι».

«Ο Μπουραντάς προς το παρόν κρατά ισορροπίες, αλλά δε θα μάθει κάποτε όσα έχει κάνει η Βικτόρια; Ότι, π.χ. τον δηλητηρίαζε για να τον έχει του χεριού της.. Ή δε θα μάθει πως η Αμαλία είναι έγκος από βιασμό; Κάποια στιγμή όλα θα μαθευτούν και ο Χριστόφορος είναι εκρηκτικός άνθρωπος. Μπορεί να φτάσει σε επικίνδυνα όρια», τόνισε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος για τον Χριστόφορο Μπουραντά στον «Παράδεισο των Κυριών».

Οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές και όταν έρθουν στο φως τα μυστικά της Βικτόριας όλα θα αλλάξουν. Πώς θα αντιδράσει ο Μπουραντάς;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *