Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 22, 23, 24, 25, 26

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 22, 23, 24, 25, 26

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 22, 23, 24, 25, 26

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος 22, 23, 24, 25, 26: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς.

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 22 στις 9/10/23
Επεισόδιο 22
Δευτέρα

Ο ερχομός του Φάνη ταράζει τη Νότα η οποία βάζει στόχο να τον ξεσκεπάσει. Παράλληλα, στο Κιάρι, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσέχοντας όσο μπορούν, αποφασίζουν να συναντηθούν, την ώρα που ο Ιάσονας κάνει ένα πολύ ακριβό δώρο στην αγαπημένη του Ουρανία.

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες που έχουν στο επίκεντρό τους την πολιτική της δραστηριότητα. Η Ευγενία είναι μια ανάσα μακριά από το να πιάσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα.

Θα τα καταφέρει;

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 23 στις 10/10/23
Επεισόδιο 10
Τρίτη

Η προσπάθεια της Ουρανίας να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα αποτελεί μία νέα απειλή για τη Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για τις πραγματικές προθέσεις αυτής της γυναίκας.

Η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, μεταφέροντας όσα η ίδια άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας. Η Μαργέτα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση που θα τη φέρει σε νέα ρήξη με τον Ιάσονα και θα οξύνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια απρόσμενη επίσκεψη ταράζει την Δωροθέα

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος : 22, 23, 24, 25, 26

Η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας. Η ίδια, σκεπτόμενη το δικό της όφελος, αποφασίζει να το αποκαλύψει στον Ιάσονα.

Ο ίδιος προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία μέσω της χωροφυλακής. Μέσα από την έρευνα προκύπτει
το όνομα του κατόχου το όπλου και οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας επιβεβαιώνονται.

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 24 στις 11 /10/23
Επεισόδιο 24
Τετάρτη

Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος σώζει την κατάσταση υπογράφοντας μια δήλωση δίνοντας κυριολεκτικά την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή. Από την άλλη οι κομματάρχες απειλούν με παλιά μυστικά που θα βγουν στη φόρα εάν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα της.

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 25 στις 12 /10/23

Επεισόδιο 25
Πέμπτη

Η Μαργέτα καταλαβαίνει πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν με τα παιδιά κι αποφασίζει να τους βοηθήσει! Η Ουρανία εξομολογείται στον Ιάσονα ένα πολύ τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της. Επίσης, οι κομματάρχες σχεδιάζουν, αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα, για εκφοβισμό να σκοτώσουν την Άννα, αφού είναι η βασική βοηθός της…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τα Χριστούγεννα στο πιο όμορφο πολυκατάστημα

 


Ο Φάνης αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της Νότας να διαπιστώσει αν όντως είναι ο ανιψιός του Στέφανου. Τέλος, ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί προς το παρόν ν’ απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ’ το Κιάρι…

 

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος Επεισόδιο 26 στις 12 /10/23

Επεισόδιο 26
Παρασκευή

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος αποφασίζουν να κάνουν τη μεγάλη τους έξοδο. Σύμμαχος στην προετοιμασία αυτής της απόπειρας, η γυναίκα που στο παρελθόν δε θα πίστευε ποτέ η Αλεξάνδρα ότι θα τη βοηθούσε.

Η προεκλογική πορεία της Μαργέτας βαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο. Η βοήθεια της Άννας αλλά και η υποστήριξη του Στέφανου, που την εκθειάζει στην εφημερίδα του, δείχνει ότι η νίκη θα είναι δική της.

Ο κίνδυνος όμως καραδοκεί, μιας και τα συμφέροντα της πολιτικής, ενώνουν τις δυνάμεις τους με όσους εποφθαλμιούν την περιοχή. Πλέον, όσοι βρίσκονται στον περίγυρο της Μαργέτας, κινδυνεύουν θανάσιμα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *