Σασμός: Η γυναίκα που σώζει τον Μαθιό από την φυλακή

 

Σασμός: Η γυναίκα που σώζει τον Μαθιό από την φυλακή

Σασμός: Η γυναίκα που σώζει τον Μαθιό από την φυλακή

 

Στο επίκεντρο των εξελίξεων των επόμενων επεισοδίων της σειράς του ALPHA, Σασμός, θα βρεθούν Νάντια και Μαθιός.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα ρωτάει τον εισαγγελέα αν έχουν πιάσει τον δολοφόνο του πατέρα της, όμως εκείνος τη απαντά αρνητικά, ενώ της παραδέχεται πως πρώτος ύποπτος είναι ο Μαθιός.

Έτσι, η Νάντια ρωτάει ευθέως τον Μαθιό, ωστόσο εκείνος της απαντά με μισόλογα, καθώς όπως λέει στην Βασιλική λίγο αργότερα δεν την εμπιστεύεται, ωστόσο εκείνη έχει πάρει την απάντηση της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Ο Αντρέας πάει στον γάμο Αστέρη-Αργυρώς

Έτσι, όταν βρίσκεται ξανά απέναντι από τον Χρήστο Γιακωβάκη του λέει: «Ο Ευθύμης σκότωσε τον πατέρα μου. Η ίδια τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο και να εξηγεί πως το έκανε. Συγγνώμη που δεν το είπα νωρίτερα αλλά φοβήθηκα. Πίστευα πως θα κατηγορηθώ κι εγώ που ήμουν συνεργάτης του».

Ο Χρήστος την ρωτά αν είναι σίγουρη και όταν εκείνη λέει ναι, τότε την αφήνει να φύγει. Ο Αντώνης είναι ο πρώτος που μαθαίνει πως ο Μαθιός απαλλάσσεται των κατηγοριών για το φόνο του Στεφανή και πηγαίνει να του το ανακοινώσει, το ίδιο και πως ο φάκελος δολοφονίας του Στεφανή κλείνει και πάλι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ κάνει κόλαση την ζωή της Αθηνάς

Ωστόσο, η μαρτυρία της Νάντιας δεν θα αλλάξει την απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί, όταν η Βασιλική φέρει στον κόσμο το παιδί τους, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *