Η Γη της Ελιάς: «Τον Στάθη έπρεπε να έχω κάψει, όχι τον Τάσο»

 

Η Γη της Ελιάς: «Τον Στάθη έπρεπε να έχω κάψει, όχι τον Τάσο»

Η Γη της Ελιάς: «Τον Στάθη έπρεπε να έχω κάψει, όχι τον Τάσο»

 

Ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής όμως η συνάντηση τους καταλήγει σε καυγά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

«Που μου κάνεις τάχα ότι με συμπονάς και με νοιάζεσαι και μόλις γυρίσω την πλάτη μου, μου μπήγεις το μαχαίρι! Αναίσθητε! Αλητάμπουρα!! Μαύρη η ώρα και η στιγμή που σε γνώρισα για να μου ρημάξεις τη ζωή!

Πού να βγάλεις μαλλιά και στα μάτια και στη μύτη και στο στόμα και να τα μασάς μέχρι να ξεράσεις!! Α, να χαθείς απόπλυμα!!», του λέει εκείνη και ο Στάθης γίνεται έξαλλος.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο «νεκρός» Αποστόλης αφήνει την Όλγα στον δρόμο

«Εσύ δεν υποφέρεσαι με τίποτα, ούτε εδώ μέσα που είσαι κλεισμένη! Εγώ φταίω που ήρθα! Αλλά μη νομίζεις ότι ήρθα για τα μούτρα σου- για να κάνω το χατίρι στη Βασιλική ήρθα! Άει σιχτίρ πια, μαζί σου!», της απαντά και φεύγει.

Λίγο αργότερα, η Αρετή λέει στην Κούλα για την επίσκεψη του Στάθη στην φυλακή, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς:

«Κατάλαβες ο κατσαπλιάς;; Ήρθε να με συγχύσει! Μωρέ αυτόν έπρεπε να έχω κάψει! Όχι που κάηκε ο έρμος ο Τάσος! Μεγάλη αζουδία!», κι εκείνη πιστεύει πως η Αρετή τελικά δεν είναι αθώα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 110 -111 - 112- 113- 114

«Λάθος έκφραση από τα νεύρα μου.. Τι με κοιτάς έτσι; Δεν με πιστεύεις;;

Ορίστε, ύπνωσέ με να ξελυσσάξεις! Τώρα επί τόπου! Πες μου τι να κάνω!», της απαντά η Αρετή και η Κούλα αρχίζει την ύπνωση της. Ωστόσο, η Αρετή δεν «συνεργάζεται» κι έτσι η Κούλα αποφασίζει να υπνώσει τον εαυτό της για να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά, η Κούλα ανοίγει τα μάτια και κοιτά έντρομη την Αρετή η οποία ζητάει να μάθει τι είδε. «Το ΄χεις κάνει το έγκλημα μωρή! Τον έφαγες λάχανο τον άνθρωπο!

Τον έκαψες ζωντανό!», της λέει η Κούλα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *